banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Aşk

22 Haziran 2017, 09:52
Aşk
Serap UZER
Aşk

Gerçek aşk nedir? Herkes gerçekten aşık olduğunu bilen insan sayısı çok azdır. Aşkı bilmek için ilk başta kişinin kendini tanıması ve kendini sevmesi gerekir aşk karşındaki insana özgürce sevebilme duygusudur.

Eğer bir insanı seviyorsan onun kanatlarını kırmayacaksın onun özgürce uçmasına yardımcı olacaksın. İşte gerçek sevgi böyle olmalıdır fakat pek çoğunuz aşk yaşadığını sanırken hep bir beklenti içinde olursunuz işte düşülen yanlış durum budur.

Beklenti aşkı kirletir hepimiz bu dünyaya sevmek sevilmek için geldik o halde önce kendimizi sevelim daha sonra karşıdaki zaten bizim sevgimizdeki gücü hissedecektir. Benim de fikrim aşk yaşanır ve biter...

Babalar gününü kutladık baba nedir? Bilir misiniz annenin tersidir. Sevgisi tek gerçek olan babadır. Canını ortaya koyabilecek kadar sevebilendir baba candır tekrardan babalar gününüz kutlu olsun.

Yıllardır. Resmi, dini birçok bayram kutlarız. Bayram benim için o kadar çok anlam içerirdi ki. Sözlükten bakmaya ihtiyaç bile duymadım. Bayramın anlamı kağıtlara, sözlüklere sığmacayacak kadar çoktur. Bayramın tanımı sadece yaşanır. Ama bu heyecanı gelenekleri yaşatacak etrafımızda ne insan kaldı ne de o duyguları paylaşacağımız aile büyüklerimiz kaldı mesela bayramda giymek için elbise ayakkabı almaya giderdik. Heycanla bayramlıklarımı giyeceğim için arife gecesi uykularım kaçardı. Sabah olsada bir an önce bayramlıklarımı giysem diye kalbim hızla çarpardı. Ben şimdiden gelmiş geçmiş tüm resmi ve dini bayramlarımızı kutluyorum. Şeker Bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle..


tabela reklam

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV