banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Barış ve Sevgi İçinde

14 Temmuz 2014, 16:57

Barış ve Sevgi İçinde

Keşke şuan bambaşka bir dünyada olsam... Herkesin barış ve sevgi içinde yaşadığı bir dünyada... Giyim kuşamdan çok kalplere önem verilse keşke. Konuşmadan önce düşünüp konuşsak ya da yardım etsek birbirimize bundan 20 yıl öncesi gibi. Uçurumlar olmasa birbirimiz arasında. Çok mu Polyannacılık ? Eskiden böyleşmiş ama şimdi bizi değiştiren ne ? Bu saçma yarışı çıkaran kim ? Şeytan mı ? HAYIR... Her suçu atamayız ona. Bunun cevabı İNSAN! Et ve kemiş yığınından ibaret olan biz, tüm bu karmaşıklığı yaratıyoruz. Mahvediyoruz dünyayı, evreni ve her şeyi. Oysa ruhumuz olmasa bir anlamımız olmaz küçümsediğimiz ve zarar verdiğimiz doğadan ve hayvanlardan. Ama şunu söylemeliyim ki onların ruhu var. Biz ruhlarımızı  körelttik. Tüm her şeyi mahvettiğimiz gibi en değerli şeyi, bizi biz yapan ruhumuzu da mahvettik. Hayalet oldular. Sıkıştılar bir yerlere ve birçok et yığınına bakıyorlar ağlayarak.

Bugün insanlar birbirlerini öldürüyorlar. Ne Acı! Ne hale geldik... Bir beden başka bir bedene kıyıyor gözünü kırpmadan kaşıt parçası için. Ya sonra? Kağıt parçasına sahip oluyor ve birdenbire güçlü oluyor. Sahi güçlü kim? En çok kağıt parçası olan mı? Yoksa hala ruhuna sahip olan mı?

Dedim ya kötü... Bir yerlerde kardeşlik için, değerler için, eşitlik için, özgürlük için savaşan birileri var benim gibi. Birgün ya tam anlamıyla yok olacağız ya da bir bütün!

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV