banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

“FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arazileri topladı”

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü.

25 Ekim 2016 Salı 10:33
“FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arazileri topladı”
banner291
“FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arazileri topladı”

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü.

Tabela

İstanbul CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, 15 Temmuz darbe sürecinin ardından Kanal İstanbul güzergahında FETÖ'nün çok sayıda arsa ve gayrimenkul edindiği bilgisine ulaştıklarını açıkladı.

‘SORGULANMASI GEREKİR'

Başakşehir CHP Belediye Meclis üyeleri ile İlçe Başkanı Özgür Karabat, 7 Ekim'de belediye meclisinden geçen 2017 yılı bütçesiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Karabat belediyenin FETÖ'cü işadamlarına sattığı arazilerden gelir elde ettiğini öne sürerek hazırlanan bütçe için ‘himmet bütçesi' benzetmesi yaptı. Karabat himmet benzetmesini şöyle açıkladı:

Çünkü Bahçeşehir'deki büyük ihalelerin FETÖ ile bağlantılı kişilerin şirketleri tarafından alındığı bilgisi var elimizde. 183 milyonluk hasılat paylaşım yönetimiyle gelir elde edilmesi, 15 Temmuz süreciyle değerlendirilerek çok ciddi sorgulanması gerekir. Hatta kamuoyunda yankı uyandıran ve davalık olduğumuz bir ihaleyi yapacak firmanın ortağı Fetullah Gülen'in yeğeniyle evlidir ve yurtdışına kaçmıştır. Başakşehir Belediyesi'ndeki FETÖ izlerinin ve bütçe üzerindeki himmetçi rakamların yeniden ayrıntılı olarak araştırılması gerekir.”

15 Temmuz darbe sürecinin ardından Kanal İstanbul güzergahında FETÖ'nün çok sayıda arsa ve gayrimenkul edindiği bilgisine ulaştıklarını söyleyen Özgür Karabat FETÖ'cülerin projeye yönelik ön bilgileri önceden edindiklerini ve arsa topladıklarını öne sürdü. Öte yandan Karabat, Başakşehir Belediyesi'nde 15 Temmuz'un ardında FETÖ soruşturması kapsamında 30 belediye çalışanın görevden uzaklaştırıldığı, bunlardan 3'ünün Mali İşler Müdürlüğü'nde görevli kişiler olduğunu söyledi.

BÜTÇE ARSA SATIŞINDAN

Başakşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri Hadi Akmugan ve Bütçe Plan Komisyonu
Üyesi Hayrettin Özbakır da bütçenin büyük kısmının arsa satışından oluşmasına tepki göstererek ‘‘Durmak yok satmaya devam' mantığıyla belediye arazilerini yağmalamaya devam edilecek. Başkan Mevlüt Uysal emlakçılıkta profesyonelleşti” yorumunu yaptı.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV