banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

14 ŞUBAT’TA BEYLİKDÜZÜ’NDEN DÜNYAYA SEVGİ YAYILDI

Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında unutulmaz bir organizasyon ile kutladı.

15 Şubat 2015 Pazar 20:29
14 ŞUBAT’TA BEYLİKDÜZÜ’NDEN DÜNYAYA SEVGİ YAYILDI
banner322
14 ŞUBAT’TA BEYLİKDÜZÜ’NDEN DÜNYAYA SEVGİ YAYILDI
Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında unutulmaz bir organizasyon ile kutladı. Rengarenk şemsiyeler ile donatılan gökyüzü, sevginin temsili pek çok etkinlik, tarihin unutulmaz aşkları, beyaz atlı prens, dilek ağacı ve aşkın dansı vals eşliğinde bambaşka bir havaya bürünen Beylikdüzü’nde vatandaşlar, 14 Şubat’ı gönüllerince yaşadı. Alanda halkın coşkusuna eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte ortak olan Başkan İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün sevgisi bütün Türkiye’ye yayılsın” dedi. Günün akşamında ise Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Kurtalan Ekspres, Barış Manço ve Cem Karaca’nın şarkılarını söylediği harika bir sevgililer günü konseri verdi.

Beylikdüzü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü sokak partisiyle kutladı. Her detayın düşünüldüğü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı muhteşem karelere tanıklık etti. Etkinliğin en vurucu görüntülerinden biri de gökyüzünü kaplayan rengarenk şemsiyeler oldu. Vatandaşlar, karelerini süsleyen sempatik şemsiyeler eşliğinde çok sayıda fotoğraf çektirdi. Sevgi ve aşkın en yüksek dozda hissedildiği 14 Şubat Beylikdüzü Sokak Partisi’nde; çiftler de yalnız kalpler de çok eğlendi.

Gelin ve Damat’ın Beylikdüzü Aşkı…

Günün sürprizi ise genç bir çiftten geldi. Sevgililer Günü’nde evlenecek olan genç çiftin alanı ziyaret etmesi Beylikdüzü’ne harika bir sevgi enerjisi yaydı. Alanda dans eden gelin ve damat, “Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonunu duyunca biz de bu atmosferi yaşamak istedik” dedi ve herkese mutluluk diledi. AşkolsunBeylikdüzü hashtag’i ile Beylikdüzülüler aşk ve sevgi ifadelerini Twitter’da paylaştı. Aşkı henüz bulamayanlar ise “yalnız kalpler durağı”nda keyifli fotoğraf kareleri çektirdi. Beylikdüzü; DJ performansı ve çalınan müziklerle iyiden iyiye havaya girdi, vatandaşlar sevginin gününü halay çekerek, göbek atarak ve dans ederek kutladı.

Beyaz Atlı Prens Heyecan Yarattı

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda Bando takımı, DJ performansı ve keman dinletileri eşliğinde dönem kostümlü animatörler özel maskeleriyle vatandaşlara şeker dağıttı. Dansçıların Tango ve Latin dansları Beylikdüzü’nde romantik bir hava estirdi. Aşkın dansı Vals görüntüleri ise hem yürekleri hem de havayı ısıttı. Partide kırmızı halıda ilerleyen beyaz atlı prens, vatandaşların büyük bir ilgisi ile karşılaştı, atıyla birlikte romantik geçişini tamamlayan prens alandaki misafirlere kırmızı gül dağıttı.

Dilek Ağacı Sevgi Ağacına Dönüştü

14 Şubat Sevgililer Günü Sokak Partisi için Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’na gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlarla neşeli vakitler geçirdi. Beylikdüzülüler’in sevgi ve aşk ifadelerini yazıp paylaştığı Dilek Ağacı’nı da ziyaret eden İmamoğlu, dilek kartına eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte “Mutlu, özgür bir Beylikdüzü ve Türkiye diliyorum” yazarak ağaca astı. Etkinlikte önemli mesajlar veren İmamoğlu, “İyi ki sizlerle beraberiz. 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun. Hep sevgi ve saygıyla anılan bir Beylikdüzü olsun. Hepimizin katkısı ile Beylikdüzü en güzel ilçelerden biri olacak. İlçemizi sevgiyle besleyeceğiz ve bütün dünyanın birbirini sevgiyle kucakladığı bir ortam temenni ediyorum” diye konuştu.

Unutulmaz Aşklar Fotoğraflara İlham Verdi…

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Türk ve Dünya sinemasının unutulmaz isimleri de Beylikdüzü’nde fotoblokları ile yerini aldı. Al Yazmalım, Titanic, Elizabeth, Mr. and Mrs. Smith gibi sinemanın çok sevilen filmlerinin oyuncularını ve sahnelerini hatırlatacak fotobloklarla çiftler ve yalnız kalpler, gönüllerince fotoğraf çektirdi. Çocukları da unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, onlar için Tazmanya, Taş Devri, Bugs Bunny, Temel Reis, Donald Duck, Şirinler ve Sünger Bob fotobloklarını onların eğlencesine sundu. Ayrıca 100 yılın aşklarının yer aldığı fotoğraf alanları da romantizmi seven çiftlerin yardımına koştu. Büyük renkli bir saksının içine fotoğraf çekilebilecek sevimli görseller, el dövizleri de yoğun bir ilgi gördü. Vatandaş sevgisini bu sevgi sözcükleri ile ifade etti.

Kurtalan Ekspres’ten Sevgi Konseri…

14 Şubat Sevgililer Günü’nün akşamında ise Beylikdüzü Belediyesi, sevginin gününü Kurtalan Ekspres ile kutlamaya devam etti. Ünlü grup Barış Manço, Bahadır Akkuzu ve Cem Karaca’nın unutulmaz parçalarını Beylikdüzü halkı için ve sevgi için seslendirdi. Salonu dolduran vatandaşlar konsere coşkuyla eşlik ederken, grubun üyeleri de tüm dünyaya barış ve sevgi mesajları sundu. Konser sonunda coşkuyla alkışlanan grubun üyelerine Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatorü Erhan Bayladı, sanatçılara çiçek takdim etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV