banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Beylikdüzü'nde Kaymakam Sevgisi

Beylikdüzü Halkı Kaymakamlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada "#Beylikduzukaymakaminasahipcıkıyor" Hashtag'ı ile yayınyapanlar gelen ve giden kaymakamlara sevgilerini gösterdiler.

10 Aralık 2016 Cumartesi 01:37
Beylikdüzü'nde Kaymakam Sevgisi
banner304
Beylikdüzü'nde Kaymakam Sevgisi

Beylikdüzü Halkı Kaymakamlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada "#Beylikduzukaymakaminasahipcıkıyor"  Hashtag'ı ile yayınyapanlar gelen ve giden kaymakamlara sevgilerini gösterdiler.

Beylikdüzü Klima Servisi

Gideni Ezdirmedik!
Geleni Hiç Ezdirmeyiz!

Diyerek paylaşılan yayınlar sosyal medyada 15 Temmuz darbesi sonrası vatandaşın Devletine sahip çıkmasının devam ettiğini işaret ediyor.

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal kaymakamlık görevine başladığı tarihden beri beylikdüzü halkının gözünde Bayrak sevgisi ve halkın yanında olması ile nam yapmıştı. Çıkar guruplarına fırsat vermeyen kaymakam Adem Ünal Eyyübiye Kaymakamlığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesinde Kaymakamların görev yerleri değişti.Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal Eyyübiye Kaymakamlığına atandı. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İstanbul Beylikdüzü Kaymakamlığına atandı.

Vatandaşların Paylaşımları dikkat çekti...

Beylikdüzü'lü vatandaşlar'ın paylaşımlarında

Aslen RANT PARTİSİ üyesi olup her partide konuşlanan, asıl amaçları cebini doldurmak olan kişilere dik duruş sergileyen değerli devlet adamlarına milletçe sahip çıkmak görevimizdir.

Bu serseri gidişata dur diyebilen Beylikdüzü Kaymakamı Sn. Adem Ünal a Beylikdüzü'ne katmış olduğu değerlerden dolayı teşekkür ederiz.

#Beylikduzukaymakaminasahipcıkıyor





Beylikdüzü Fetö'den Kazınacak!



beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV