banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, 21-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği Masa Tenisi Turnuvası için kayıtları başlattı.

08 Şubat 2015 Pazar 23:38
BEYLİKDÜZÜ’NDE MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR
banner311
BEYLİKDÜZÜ’NDE MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR
Beylikdüzü Belediyesi, 21-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği Masa Tenisi Turnuvası için kayıtları başlattı. Turnuva heyecanına katılmak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yer alan Spor Bürosu’na başvurabilirler.

Spor ve eğlencenin birleştiği Masa Tenisi Turnuvası ile vatandaşların karşısına çıkan Beylikdüzü Belediyesi, yarışma heyecanına tüm ilçeyi davet ediyor. Beylikdüzü Masa Tenisi Turnuvası, 21-22 Şubat tarihleri arasında Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Turnuvaya kayıt olmak isteyen adaylar ise 5-20 Şubat arasında BKM Spor Bürosu’na başvurabilirler. Detaylı bilgi için 0212 872 28 00 NO’lu telefon hizmette.

Yaş Grupları Var

Heyecanın dorukta yaşanacağı turnuvada bileğine ve becerisine güvenenler, uygun yaş kategorilerinde rakipleri ile karşı karşıya gelecek. Erkeklerde; 15-25 yaş, 26-45 yaş, 46 + olmak üzere 3 grup yer alıyorken, kadınlarda 15+ şeklinde tek grup turnuvada yarışacak.
Masa Tenisi Federasyonu hakemleri tarafından yönetilecek yarışmada dereceye giren başarılı yarışmacıları ödülleri de hazır bekliyor. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV