banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP Beylikdüzü'nde Çirkin Saldırı!

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe teşkilatında üzücü bir saldırıya kim neden oldu. CHP Üyesi ve Delegesi İş Adamı Necati Çankaya'ya Kimler neden saldırdı?

25 Eylül 2016 Pazar 17:27
CHP Beylikdüzü'nde Çirkin Saldırı!
banner229
CHP Beylikdüzü'nde Çirkin Saldırı!

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe teşkilatında üzücü bir saldırıya kim neden oldu. CHP Üyesi ve Delegesi İş Adamı Necati Çankaya'ya Kimler neden saldırdı?

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hedef gösterdi adamları saldırdı!

23 Eylül 2016 Beylikdüzü İlçe Örgütü toplantısında yapılan çirkin saldırı. CHP PM Üyesi ve CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oruç Oymak'ın gözleri önünde gerçekleşti.
Milletvekileri şaşkınlıklarını gizliyemedi. Beylikdüzü'nde mafya vari hareketleri ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kınadıklarını  açıkladılar...

CHP Beylikdüzün'nde Demokrasi karşıtı Saldırı!

CHP üyesi ve delegesi olan İş Adamı Necati Çankaya Beylikdüzü CHP ilçe teşkilat örgüt toplantısında çirkin saldırılara, tartaklanmaya maruz kaldı.Parti içi muhalefeti temsil eden ve parti içinde sevilen Necati Çankaya olayı sosyal paylaşım sitesi facebook dan duyurdu.

Necati Çankaya'nın facebook da paylaştığı açıklaması!

"ÖRGÜT TOPLANTILARI NASIL OLMALI
ÖRGÜT TOPLATILARINDA MUHALEFET OLMAZSA OLMAZLARDANDIR NEMALANANLAR ŞAKŞAKCILAR YAĞCILAR BALCILARDA OLMAZSA OLMAZLARDANDIR DÜNKÜ ÖRGÜT TOPLANTISINDA BUNLARIN HEPSİ VARDI ÇOK GÜZEL BİR ORTAMDI LAKIN BELEDİYE BAŞKANI HERHALDE FESTİVAL ALANIYLA ÖRGÜT TOPLANTISINI KARIŞTIRMIŞ OLMALI ÇÜNKÜ BAŞKAN SOKAKTA HIRÇIN YOLDA HIRÇIN BİR TEK FESTİVAL ALANLARINDA SAKIN RANT SİYASETİ YAPARSAN SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜNDE KALMAZ KORUMALARLA DOLAŞIRSIN ADINDA BEYLİKDÜZÜNÜN RTE Sİ OLUR BUNU HALK ÖRGÜT SÖYLÜYOR DÜN MİLLET VEKİLİMİZ ALİ ŞEKERİ HEDEF GÖSTERDİ O MİLLETİN VEKİLİYDİ ONUN ÜSLUBUNU ÖNEMSEMEDİ BENDEN ÖNCE KONUŞMA YAPAN SEVİNÇ HANIMI GÖSTERDİ O BİR HAMFENDİYDİ ONUN ÜSLUBUNA UYMADI VE SIRA BANA GELMİŞTİ DAHA ÖNCE BENİ TELEFONLA ARADI İĞRENÇ BİR KONUŞMA YAPTI HERHALDE KENDİNİ HOLDİNGİN BAŞINDA SANIYORDU BENİ ÇALIŞANI SONRA BEN KONUŞMAMLA ONUN BİR İLÇEDE BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNU HATIRLATTIM AMA O HEDEFE KOYMUŞTU BENİ VE ÖRGÜT TOPLAMTISINDA YALAN SÖYLEYEREK BENİ HEDEF GÖSTERDİ BENDE BEYANLARININ YALAN OLDUĞUNU SÖYLEMEYE YELTENDİM SANDALYEDEN KALKMADAN YİRMİ OTUZ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADIM VE BU ADAM BİZİM PARTİMİZİ TEMSİL ETTİĞİ GİBİ BELEDİYE BAŞKANI BU ARBEDEDE BENİ İTE KALKA DIŞARI ATTILAR ÜSTÜMÜ PARÇALADILAR BEN YAPANLARI BİLMİYORUM BİLMEKTE İSTEMİYORUM BAKIŞ AÇIMI O ARKADAŞLARA KARŞI DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM LAKİN BELEDİYE BAŞKANI BANA İTHAMDA BULUNDUĞU ŞEYLERİ KANITLASIN BÜTÜN ÖRGÜTTEN ÖZÜR DİLEMEYE HAZIRIM VE BURDAN BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM YALANCI BİR BELEDİYE BAŞKANISIN SENİN PSİKOLOJİN BOZULMUŞ DAHA ÖNCE BİZE AİLEM DİYORDUN AİLE İÇİNDE HATALARDA OLABİLİR HATALARI ŞİDDETLEMİ ÇÖZÜYORSUN SEN SOSYAL DEMOKRAT BİR PARTİYİ TEMSİL ETTİĞİNİ UNUTMUŞSUN SEN GELİP GEÇİCİSİN CHP KURUMSALDIR HALKTIR BİR AN ÖNCE ÖZÜNE DÖNMENİ TEMENNİ EDİYORUM RANTÇI VE ŞAKŞAKCILARLA BİR GÜN YOLDA KALIRSIN ELEŞTİRİLERE AÇIK OLMALISIN YÜZÜNE KONUŞANA SALDIRMA ELEŞTİRİ YAPANLARA SALDIRMA BİZİ BEŞ ON ÇAPULCU MUHALİF DİYE TANITMIŞSIN AMA SENİN TAHMİN EDEMİYECEĞİN KADAR KALABALIK YÜREKLİ GEZİ PARKI ÇAPULCULARIYIZ BUNDANDA GURUR DUYUYORUZ SENİDE ÖZÜNE DÖNDÜĞÜNDE ARAMIZA BEKLİYORUZ..."



Saldırıya uğramasına rağmen soğuk kanlılığını koruyan İş Adamı Necati Çankaya, Olayla ilgili Parti üyelerini ve arkadaşlarını Usluplu olmaya davet etti.








Aynı zamanda Beylikdüzü Platformu üyesi olan Necati Çankaya 27 Ağustos 2016 günü  "Özgecan Arslan Kültür Merkezi" önünde
"Kadına Şiddet ve Tacize Karşı" yapılması gereken toplantıyıya yer verip son anda yerin kullanılmasını engellenmesini protesto edilmesinde sözcü olarak basın açıklaması yapmıştı.

Ekrem İmamaoğlu Bu haberden dolayı mı Hedef Gösterdi!

Necati Çankaya'nın Basın açıklaması görüntüleri



Haberin detayı!
Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • funda 8 yıl önce yorumlandı

      chp demokrasi temsili bir parti böyle yöneticilere layık değil yazıklar olsun kendi parti içerisinde muhalefete bile saldırı mafya vari işler anlyamıyoruz neler oluyor yazıklar olsun kınıyoruz

    • Aslı 8 yıl önce yorumlandı

      bu olayı ve hedef gösteren başkanı ve adamlarını kınıyoruz chp ye yakışmıyor yazıklar olsun

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV