banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

CHP Beylikdüzü'nde neler oluyor ?

Demokrasi örneği olması gereken CHP'nin ilçe kongrelerinde yaşananlar dudak uçuklatıyor.CHP Beylikdüzü'nde utandıran seçim.

16 Aralık 2015 Çarşamba 15:58
CHP Beylikdüzü'nde neler oluyor ?
banner299
CHP Beylikdüzü'nde neler oluyor ?
Demokrasi örneği olması gereken CHP'nin ilçe kongrelerinde yaşananlar dudak uçuklatıyor.CHP Beylikdüzü'nde utandıran seçim.

Türkiye'de siyaset kirlidir. Öylesine kirlidir ki her seçim dönemi partilerin özellikle iktidar partisinin türlü çirkinliklerine şahit olunur. Miting meydanlarında evladı ölmüş anne yuhatlatmak mı dersiniz, küfür kıyamet mi dersiniz hepsi mevcuttur...

Seçim süreci kirli olan ülkenin oy verme süreci temiz kalır mı?

Dün gibi akıllardadır seçim günü yapılan usulsüzlükler. Plakasız araçlar, çuvallarda ortaya çıkan oy pusulaları bu böyle uzar gider. Bu durumdan en çok da muhalet partileri etkilenir.
 Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kasım'ın ardında kurultay heyecanına girdi. Kurultay öncesi il, ilçe ve gençlik kolları seçimleri yapıldı. Ancak 7 Haziran öncesi ön seçim yaparak tabanının gönlünü kazanan, demokrasi sınavında pek iyi notla geçen CHP'de kurultay dönemi işler karışık...
 
CHP'nin il, ilçe olağan kongrelerinde akıl almaz durumlar yaşanıyor. Bundan sonrasını bir örnekle açıklayıp daha fazla yorum yapmayacağım, ne olduğuna siz karar verin. Geçtiğimiz 5 Aralık tarihinde olağan konresini tamamlayan CHP Beylikdüzü ilçesinde başkanlık yarışını Avukat Taşkın Özer kazandı, kendisi Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hukuk danışmanı olur. İlçe başkanı seçiminin ardından, sıra kadın kolları başkanını seçmeye geldi.

Mevcut başkan Nergis Balcı yeniden aday olurken bu yarışta rakibi Meral Ur oldu. Seçimden bir gün önce de partiye üye kaydı yeni yapılmış, ilçede kimsenin tanımadığı Derya Efe Berkttaş'ta  adaylığını koyduğunu açıkladı.

Buradaki ilginç ve önemli ayrıntı Derya Efe' Berktaş adı Hazirun Cetveli'nde bile yoktu. Yani bırakın aday olmayı, mevcut adaylara oy verme hakkı bile yoktu.

Neyse efendim seçim günü geldi çattı, adaylar kendilerini Cumhuriyet Halk Partililere tanıtırken ne oldu dersiniz? Başkan adaylarından Meral Ur sürpriz aday Derya Efe Berktaş  lehine seçimden çekilmez mi?

Derya Efe Berktaş  lehine seçimden çekilen Meral Hanım, Berktaş'ın  listesine kendine yer buldu. Bakın bununla da bitmiyor. Bilirsiniz seçmen iradesine yönelik müdahaleler ne demokrasiye sığar, ne de CHP'ye yakışır. Yeşil liste ile yarışı sürdüren Derya Efe Berktaş  için bazı belediye meclis üyelerinin ve ilçe yöneticilerinin çabaları gözden kaçmadı. Derya Hanım o belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerine teşekkürü borç bilsin

. Nitekim Nergis Balcı 199 oyda kaldı, Derya Efe Berktaş  tarafsız olması gereken yöneticilerin   çok ilginçtir ki özellikle bir belediye meclis üyesinin de haydi " yeşile  gel yeşile " sloganıyla  zar zor  207 oy aldı ve CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanlığı'na seçildi.

Burada lafım adaylara değil ben durumu anlattım geçtim. Ama şunu söylemeden de edemeyeceğim. Malumunuz her genel seçimin ardından kaybetme güdüsüyle hareket eden CHP'liler, AKP seçmenine 'koyun'  benzetmesi yaparlar. İradeleri olmadıklarını söyler dururlar.

Yahu sormazlar mı adama 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' diye. Sen kendi ilçe kongrende seçmen iradesine müdahale ediyorsun, seçmeni yönlendiriyorsun. Sonra çıkıp AKP seçmenine 'iradesiz' diyorsun. İşinize bakın kardeşim işinize...

Siz bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsınız. Benden söylemesi...

Kaynak: Medya Pazar
http://www.medyapazar.com/siyaset/chp-beylikduzunde-neler-oluyor-h4875.html

Beylikdüzü CHP'li Başkan adayına dava şoku!

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV