banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP'li Belediye Başkanı Türk Düşmanını Savundu

CHPli Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk katili Makarios heykelini yaptırmasından dolayı özür dileyeceği yerde utanmadan Rauf Denktaş üzerinden Makarios heykelini savundu.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 18:24
CHP'li Belediye Başkanı Türk Düşmanını Savundu
banner321
CHP'li Belediye Başkanı Türk Düşmanını Savundu

CHPli Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk katili Makarios heykelini yaptırmasından dolayı özür dileyeceği yerde utanmadan Rauf Denktaş üzerinden Makarios heykelini savundu.

Beylikdüzü Tabela

CHPli Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 milyon TL'ye yaptırıldığı iddia edilen ve Türk katili Makarios'un yer aldığı heykellerin tahrip edilmesiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Başkan İmamoğlu, eski artistlerden Berhan Şimşek'le beraber, zoraki getirildiği anlaşılan Belediye İşçileriyle yaptığı basın açıklamasında "Türk Ordusu Kıbrıs’a geldiğinde kurtaracak tek bir Türk bile bulamayacaktır” diyen Başpiskopos Makarios'un heykeline yapılan saldırıyı kınadığını söyledi.

Konuşmasında HDP ile kol kola girdiklerini unutarak bol bol milliyetçiliğe ve Kıbrıs Türklüğünün lideri Rauf Denktaş'a atıfta bulunan İmamoğlu, işletme mezunu olduğunu unutarak ülkücülere tarih dersi vermeye kalktı.



BELEDİYE BAŞKANI İTİRAF ETTİ

Heykelin 1960'daki Londra Anlaşmasındaki fotoğraftan esinlenildiğini söyleyen İmamoğlu, Eli kanlı katil Makarios'un olduğu gerçek fotoda Denktaş olmadığını ve kendilerinin eklediğini itiraf eden İmamoğlu, tarihi olayı sanat adı altında çarpıttıklarını böylece açıklamak zorunda kaldı.

Makarios'u savunamayacağını anlayan İmamoğlu, bu kez MHP'den beni aradılar, üzgün olduklarını ilettiler yalanını ortaya attı. Son derece saygısız ve ciddiyetsiz konuşma yaptığı gözlenen Ekrem İmamoğlu'na CHP lideri Kılıçtaroğlu'nun da arayarak tepki gösterdiği iddia edildi.

GAZETECİYİ DÖVDÜRMÜŞ

Heykelle ilgili vatandaştan çok büyük tepki almasına rağmen bu konuda kimseyle görüşmeyi kabul etmeyen Başkan İmamoğlu'nun kendisini sosyal medyadan eleştiren gazeteciyi de dövdürdüğü iddia edildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan gazeteci Kadir Usta kendisinin Belediye Başkanının dövdürüldüğünü iddia etti.
 
Dövülen gazeteci Kadir Usta, paylaşımında, “Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’ne Türk askerinin katili Makarios’un heykelini dikmesinin hainlik olduğu açıktır. Ama bu hainlik kendisini eleştirenlerin kanını akıtacak kadar ileri gitmiş. Tarafıma biraz önce yapılan saldırı önemli değil kanla fikirleri değiştiremezsiniz. Beylikdüzü’nde artık iktidarını korumak için kan döker hale geldiyse elbette yargı hesabını soracaktır” ifadesini kullandı.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ayşe gediz 7 yıl önce yorumlandı

      bende chp liyim ama bu haberle anladım ki destek verdiğimiz başkan yalan söylemiş evet resimleri araştırdım kompozisyon yalanı da ortaya çıkınca artık oy atmam ve chp istifa edeceğim yazıklar olsun

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV