banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

CHP'li Encümen Müslüm Akülker Yargılanıyor!

Beylikdüzü Belediyesinde sular durulmuyor.CHP'li encümen Akülker basit yaralama ve hakaret suçlarından yargılanıyor.Basın mensubuna yaptığı saldırı için yargı süreci işliyor..

23 Kasım 2015 Pazartesi 17:43
CHP'li Encümen Müslüm Akülker Yargılanıyor!
banner266
CHP'li Encümen Müslüm Akülker Yargılanıyor!
Beylikdüzü Belediyesi'nde sular durulmuyor.CHP'li encümen Akülker basit yaralama ve hakaret suçlarından yargılanıyor.Basın mensubuna yaptığı saldırı için yargı süreci işliyor..

Beylikdüzü Belediyesi hakkında kamu oyuna yansıyan haberlerin ardı arkası kesilmezken, CHP'li Encümenin basit yaralama ve hakaret suçları ile yargılandığı davanın tarafının; Beylikdüzü TV, Türk Haber TV, Cesur Haber Kurucusu Gazeteci Gökhan Gülmez olması basına yapılan bu saldırıyı gündemden düşmeyen haberlerin arkasından gelmesi şaşkınlık yarattı.

2014 yılında gerçekleşen bu saldırının dava süreci başlıyor..

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/5679 nolu iddianamesi ile Büyükçekmece 7.Asliye Ceza Mahkemesi 2014/664 esan numarası ile yargılamanın başladığı davada basit yaralama ve hakaret suçları ile hakim karşısına çıkacak Akülker suçlamaları kabul etmiyor.

Basın mensupları, Gazeteciler kınadı
Yapılan bu davranışı kim olursa olsun hak etmediğini belirten bölgede yayın yapan Basın Mensupları, gazeteciler 27.11.2015 tarihinde yapılacak celse için bir çok basın mensubu davanın takipçisi olacaklarını açıkladı.

Gezetemiz sahibi ve yazı işleri müdürümüz Adnan Eren Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. İnsanlar haklarını yasal yollardan aramaları gerekir. Bu şekilde gazetecilere, muhabirlere, habercilere saldırarak ellerine birşey geçmez bu tür olaylar bizleri görevlerimize daha fazla aşk ile bağlar. Sayın Gazeteci Gökhan Gülmez abimize yapılan bu saldırı kendisine değil hepimize yapılmış bir saldırı olarak düşünüyorum.Bu gün sana yarın bana yönelik olacak bu saldırıları hep birlikte protesto ederek kınamalıyız dedi.

Büyük Haber

seo, web tasarım, seo yazılım,


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV