banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

DİLEKÇE VERMEK İSTEYEN VATANDAŞA SALDIRI

Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz Dilekçe Vermek İsteyen Vatandaşa Kabadayılık Yaptığı Skandal Görüntüler.

28 Ekim 2015 Çarşamba 04:57
DİLEKÇE VERMEK İSTEYEN VATANDAŞA SALDIRI
banner304
DİLEKÇE VERMEK İSTEYEN VATANDAŞA SALDIRI
Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz Dilekçe Vermek İsteyen Vatandaşa Kabadayılık Yaptığı Skandal Görüntüler.

Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz Dilekçe Vermek İsteyen Vatandaşa Kabadayılık Yaptığı Skandal Görüntüler.

Beylikdüzü Belediyesi'nde işler iyice çığırından çıktı. Kimi vatandaşın binaya girişini engelleyen, kimi gazetecinin çekim yapmasını engelleyen belediye yöneticileri artık dilekçe veren vatandaşa da kabadayılık yapmaya başladı.



   Beylikdüzü Belediyesi web sitesinden kaldırılan meclis ve encümen kararlarını bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçe vererek isteyen Hasan Basri Akın ,cevap olarak;

   Bu evraklar kıymetli olduğundan fotokopi çekilmesi ve çoğaltılması belgeyi yıpratmaktadır yanıtı almıştı.  Bunun üzerine tekrar dilekçe vererek encümen kararlarını talep eden Hasan Basri Akın büyük bir SKANDALLA karşılaştı.

   Dilekçeleri alan personel; "Hasan Basri Akın'ın dilekçelerini  almamamız yönünde müdürümüz NEVZAT KARADENİZ'in talimatı var."dedi. Ancak yasal olarak dilekçeleri almak zorunda olduğunu bilen personel vatandaşın talebinni reddinin suç teşkil edeceğini bilerek işlemi başlattı. Bu sırada personeli arayan Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz durumu öğrenerek hızla olay yerine geldi. Yanına 4 güvenlik görevlisi de alan müdür  dilekçe vermek isteyen vatandaşın üzerine yürümeye kalkarken görüntü alındığını fark edince kıvırmaya başladı.

   Nevzat Karadeniz personeline, bu dilekçeyi kayda almıyorsunuz talimatını verdikten sonra olay yerinden ayrıldı.

   BUNU HEP YAPIYORMUŞ

   Bir belediye personelinin açıklamalarına göre;

   Nevzat Karadeniz, belediye ile işleri olan kişilerin ad soyadlarını alarak kayıtlarını araştırtıyor. Daha sonra vatandaşa senin belediye ile şöyle bir sorunun var diyerek baskı yapmayı seven birisi,zaten belediye personeli bu müdürden yaka silkmiş durumda.

   NEVZAT KARADENİZ KORKUYOR MU?

Başta basın çalışanları olmak üzere herkesle sorunlu olduğu gözlemlenen Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz, verilen dilekçelerden mi korkuyor yoksa emrinde çalıştığı kişi için mi 'cengaverlik' yapıyor sorusunu soran Akın, Karadeniz hakkında suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi.

"BELEDİYE Mİ DİNGO'NUN AHIRI MI?"

   Verilen dilekçelere tahammülü olmayan ve önceki görevinden basın mensupları yüzünden alındığını iddia eden Karadeniz'in ruh halinin gün geçtikçe kötüye gittiğini iddia eden Akın, Evrak Kayıt'ta bulunan personellere "dilekçeyi almayın" talimatını Karadeniz'in verdiğini, çalışanların ise bunu yazılı olarak kendisinden istediklerini, bunun üzerine yanına aldığı 3-4 güvenlik görevlisi ile birlikte odadan içeri girerek bağırıp çağırdığını söyledi.

   Akın sözlerini şöyle tamamladı:

   Hem Evrek Kayıt'ta çalışan personelleri hem de güvenlik görevlilerini yasa dışı işler yapmaya zorlayan Nevzat Karadeniz, neden yazılı olarak talimat veremedi? Burası Beylikdüzü Belediyesi mi Dingo'nun ahırı mı?
Haberin Videosu


seo yazılım - web tasarım -


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • İçerden biri 8 yıl önce yorumlandı

      Nevzat bu şaşırmamak lazım adam göreve geldiği ilk yıl yapılan Çanakkale Şehitleri gezisine sarhoş akrabalarını uyarılara rağmen gönderdi ne demek lazım böyle bir adama Talat bey sizi tebrik ediyorum

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV