banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Emniyete CHP baskını

Şok görüntüler... 5 May 2017 tarihinde Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı! başlığı ile CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Gürpınar Merkez Karakolunu Bastı karakol amirinin masasını yumrukladı! demiştik 3 ay sonra Aşkam gazetesi bize yalan söylüyorsunuz diyenlere inat haberi yaptı 24 Tv de haber videosunu ve kamera görüntülerini yayınladı!

13 Ağustos 2017 Pazar 11:46
Emniyete CHP baskını
banner311
Emniyete CHP baskını

5 May 2017 tarihinde Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı! başlığı ile CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Gürpınar Merkez Karakolunu Bastı karakol amirinin masasını yumrukladı! demiştik Aşkam gazetesi bize yalan söylüyorsunuz diyenlere inat haberi yaptı 24 Tv de haber videosunu ve kamera görüntülerini yayınladı!

Adalet için yürüdü, adamlarıyla birlikte karakol basıp devletin polisine hakaretler yağdırdı. AKŞAM’ın ulaştığı o görüntülerde Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu ve adamları polislere ‘Satılmış köpekler” dedi, utanmadan bir de düelloya davet etti!

Günlerce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte sözde ‘Adalet’ için Ankara’dan İstanbul’a yürüyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi adaletini kendi sağlamaya kalktı, adamlarıyla Gürpınar Polis Merkezi’ni bastı. CHP çetesi polislerin üzerine yürüyüp saldırdı. o görüntülere AKŞAM ulaştı.


VARAN 1: AHLAKSIZ KAMPANYA!

Başkan İmamoğlu’nun bu skandalına neden olan olay ise şöyle geliyti: 8 Haziran’da Gürpınar Stadyumu'ndaki sosyal tesisin işletmecisi Emin Cesaret’i çıkarmak isteyen İmamoğlu, bunu kendi desteğiyle kurulan ‘Evimiz Beylikdüzü Vakfı’ üyeleriyle yapmak istedi. Vakıf üyeleri, “Bu tesislerde gençler kötü alışkanlıklara alıştırılıyor. Burada bonzai satılıyor” diye kara kampanya başlatıp imza standı açtı. Standın tesislerin önünde açılmasına tepki gösteren işletmecilerle vakıf üyeleri arasında tartışma çıktı, olaya Gürpınar Polis Merkezi ekipleri müdahale etti.

Polisi düelloya davet etti

Tartışmanın ardından hem vakıf üyeleri hem de işletmeciler karakola götürüldü, ifadenin ardından serbest kaldı. Vakfın üyeleri karakolda ifade verirken Başkan İmamoğlu, Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, Özel Kalem Müdürü Murat Ongun, Meclis üyeleri Erkan Erdoğan, Durmuş Şahin ile zabıta müdürü Atilla Uysal, zabıtalar ve korumalarıyla birlikte içeri daldı. İşletmecilerin serbest kalmasına kızan İmamoğlu bağırmaya başladı. Polislerden birinin “Burası karakol” demesine rağmen durmayan İmamoğlu,  “Dışarı gelsene” diyerek bir de polislere meydan okuyup üzerlerine yürüdü. Bu kez devreye İmamoğlu’nun adamları girdi.



'Satılmış köpekler!'

Başkan Yardımcısı Demirtaş, ilçe yöneticileri, zabıta müdürü, İmamoğlu’nun korumalarıyla polisler arasında dakikalarca süren arbede yaşandı. O sırada İmamoğlu adamları tarafından sakinleşmesi için başka bir odaya alındı.  Polislere hakaretler yağdırıp tehdit eden CHP’lilerden biri polisler için “Satılmış köpek. Ne b.k olduğunu biliyorum” diye hakaret ettiği duyuluyor. Polislere saldıran CHP’liler daha sonra araya giren bazı yöneticiler tarafından güçlükle dışarı çıkartıldı. İmamoğlu’nun adamları dışarı çıkarken ağızlarında sigara olması da dikkatlerden kaçmadı.

Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV