banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

İMAMOĞLU KAYMAKAMA SİTEM ETTİ!

Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma törenine, Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal katılmadı.

13 Eylül 2016 Salı 15:28
İMAMOĞLU KAYMAKAMA SİTEM ETTİ!
banner321
İMAMOĞLU KAYMAKAMA SİTEM ETTİ!

Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma törenine, Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal katılmadı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlun'un hakkında Bayram öncesi Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan ile 1 milyon 754 bin liralık danışmanlık anlaşması yaptığı öğrenilmiş. Arkasından Belediye ve Gül Proje ortaklı Vira İstanbul Projesinin ÇED Skandalı 8 Milyon Lira Ceza kesilmesi belediyeyi kamuyu zarara uğratması ve FETÖ ye bağlı danışmanlık şirketlerine para aktarılması haberleri gündeme yansımıştı.

Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal ve bir çok siyasi parti yöneticisi ve vatandaşların bayramlaşma törenine katılmaması Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yalnızlıkla başbaşa kaldığını gösterdi.

Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Çamlık alanında gerçekleştirildi. Törene Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal ve bazı siyasi parti temsicileri katılmadı az sayıda vatandaşın olmasına tepkili olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İsyan etti.

"Ben kafasını kuma sokacak bir yönetici değilim"

Bayramlaşma törenine katılmayan ilçe yöneticilerine sitemde bulunan İmamoğlu, "Belediye denilen kavram bir siyasi partinin kazanmasıyla oluşmuştur. Ancak, her siyasi ortama, her siyasi kimliğe ve kuruma yakın olmak zorundadır, aynı mesafede olmak zorundadır. Bir ilçenin Kaymakamı, belediye başkanı böyle güzel ortamları yapmakta ve buluşturmakta öncü olmak zorundadır. Programlara davet edilmelidir, davet etmelidir. Ben bunları aynı şekilde titizlikle yürüttüğümü belirtmek isterim. Kimi zaman sözlü ifadeler yetmiyor yazıya döküyorum. Ben kafasını kuma sokacak bir yönetici değilim. Ben bu sözleri lafları kimseden esirgeyecek birisi değilim. Ben bir görev için geldim en iyi şekilde yapmak zorundayım. Görevim bittiği gün halk takdir etmediği zaman da gitmek zorunda olduğumu bilen birisiyim. Takıntılı birisi değilim, umurumda da değil" dedi.

Bayramlaşma törenine katılan siyasi ilçe başkanlarına teşekkür ettiğini söyleyen Başkan İmamoğlu, "Ben programa katılan iki siyasi parti ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim. Umarım bu ortamları daha yoğun bir şekilde yaşarız. Ben kaymakamlar olsun, ilçe başkanları olsun ben elimden geleni yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. Beylikdüzü'nün bu hassasiyetlerini farkında olmayan, görev icabı bir iki yıl buraya gelip gidecek olan kimliklerin bu ilçenin huzurunu bozmaya asla ve asla hakları yok. Onlar gelirler ve giderler. Dediğim gibi ama atanmış olur, ama seçilmiş olur, ama kaymak olur, ama ilçe başkanı olur. Bu ilçenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Kalanlar hangi görüşte olursa olsun bu ilçenin insanlarıdır" diye konuştu.

"Dağ olurum, taş olurum yine de onların bu tavırlarına bu ilçede müsaade etmeyeceğim"

26 yıldır Beylikdüzü'nde yaşadığını vurgulayan Başkan İmamoğlu, "Ben 26 yıldır bu ilçede yaşıyorum. Ama görev icabı gelip gidecek olanlar, bu ilçede geçici olanlar, bu ilçede kalıcı olanların değerlerine ve hassasiyetlerine asla sıkıntı veremezler. Dağ olurum, taş olurum hiçbir şekilde onların görevim icabı onların bu tavırlarına müsaade etmeyeceğimi söylemek istiyorum. Bu konuda da ilçe başkanlarımızın affına sığınarak, herkesi vazifeye davet ediyorum. Çok net bir şekilde bunun adı ilçe başkanı, muhtar, dernek başkanı kim olursa olsun herkes vazifelidir ve tavrını net koymalıdır. Son sözüm olarak birileri gelip giderler, birileri burada kalıcıdır. Herkesin bu işe tavır koymasını ben görev kabul ediyorum" şeklinde konuştu.

Olayı haber alan Beylikdüzü'lüler başkan duvar olacakmış. Bu duvar Beykonaklarında yeşil alanları işgal ettiği duvar gibi mi olacak diye sosyal ağlarda eleştiri konusu oldu.

Beylikdüzü'nde Karmaşık Projeler!



Ekrem İmamoğlu'nun Fetö Kasası Yakalandı!



Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz Darbe Gecesi Neredeydi!

Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!



Ekrem İmamoğlu Vatandaştan Kaçıyor!




Ekrem İmamoğlu Kendi Sordu Kendi Terledi!


Ekrem İmamoğlu'na Vatandaş Soruyor!



Ekrem imamoğlu'na vatandaş isyan etti




Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı



Beylikdüzü Belediyesi Yalan mı Söyledi!



Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • akp ve chp 8 yıl önce yorumlandı

      beylikdüzü ak parti ve chp birlik içindeydi ama bakıyorumda rant kavgası ayrı düşürmüş eko nun ortakları akp içinde değilmi ???

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV