banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İsmail Damat Ekrem İmamoğlu'nu Eleştirdi!

Eski Adı Yeşil Vadi Projesi, Yeni Adı Yaşam Vadisi Açılışını AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat Basın Mensuplarına ve Vatandaşalara Ekrem İmamoğlu gerçeklerini anlattı!

19 Mayıs 2017 Cuma 08:41
İsmail Damat Ekrem İmamoğlu'nu Eleştirdi!
banner267
İsmail Damat Ekrem İmamoğlu'nu Eleştirdi!

Eski Adı Yeşil Vadi Projesi, Yeni Adı Yaşam Vadisi Açılışı ile ilgili AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat Basın Mensuplarına ve Vatandaşalara Ekrem İmamoğlu gerçeklerini anlattı!

Beylikdüzü Tabela

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat'ın basın açıklamasını video olarak kesintisiz ve yorumsuz siz okurlarımızla sunuyoruz!






Büyük Haber Gazetesi olarak Ekrem İmamoğlu gerçeklerini anlatmaya devam ediyoruz.

CHP'Lİ Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gerçeklerini sunmaya devam ediyoruz...

ESKİ PARKA YENİ AÇILIŞ!

Proje Başlangıcı Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'ya dayanan 
Yeşil Vadi Projesine isim enflasyonu yapılarak Beylikdüzü Halkına eski parkı yeni park olarak "Yeşil Vadi" İsmi "Yaşam Vadisi" olarak isim değiştirme açılışı yapılacak!

TARİH NE DİYOR!


YIL : 29 Temmuz 2013
Beylikdüzü Yeşil Vadi Projesi Hayata Geçiyor.


Beylikdüzü Belediyesi Tü geçmiş kayıtları internet belleği yok edilidi için açılmayan siteleri Teknolojinin hizmeti olan. https://web.archive.org/web/20130821050430/http://www.beylikduzu.bel.tr/c/ho.asp?id=41740 sitesi gözüyle siz okurlarımıza gösterelim dedik.



Açılmayan link : http://www.beylikduzu.bel.tr/c/ho.asp?id=41740
Açılan Link : https://web.archive.org/web/20130821050430/http://www.beylikduzu.bel.tr/c/ho.asp?id=41740

`YEŞİL VADİ` PROJESİ HAYATA GEÇİYOR...
854

Beylikdüzü Belediyesi, çevreye yaptığı yatırımlara devam ediyor. Çalışmaları başlanan Yeşil Vadi diğer adıyla Şehir Parkı projesi ile Beylikdüzü, İstanbul’un akciğeri olma niteliğini taşıyan botanik bahçesine kavuşacak.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye çok çeşitli bitki türlerinin olacağı bir botanik bahçesi kazandırmak için kolları sıvadı. Proje kapsamına göre Yeşil Vadi (Şehir Parkı) 1. Etap’ta 170 farklı ağaç türü ile 707 çeşit farklı bitki türü hayat bulacak. Zengin bir bitki örtüsüne sahip olacak parkta ibreli ağaçlar, yapraklı ağaçlar, çalı grubu bitkiler, sarmaşık türleri, kaktüsler, palmiyeler, dış mekan süs bitkileri, güller, aromatik bitkiler, çok yıllık otsu bitkiler, su bitkileri, soğanlı bitkiler ve çok yıllık çiçekli bitkiler tüm güzellikleri ile gözler önüne serilecek. Özellikle dere ıslah çalışmalarının ardından Yeşil Vadi Botanik Bahçesi (Şehir Parkı) projesi İstanbul’un akciğeri olma yolunda oldukça önemli bir amacı hedefliyor.

Botanik bahçede canlı bitki örnekleri sergilenecek

Dünyanın birçok yerinde rastlanan, özel olarak kurulmuş ve canlı bitki örneklerinin topluca sergilendiği yerler ve aynı zamanda bitki koleksiyonları olarak bilinen “Botanik Bahçeleri” Beylikdüzü’ne de apayrı bir hava katacak. Toplamda 6 etaptan oluşan Yeşil Vadi’nin 1. Etabı 165.000 m² alana sahip olup, ilçe vatandaşlarının sağlıkla nefes alabileceği, dinlenebileceği, zevkle vakit geçirebilecekleri bir ortam olacak. Ayrıca Yeşil Vadi’nin 1. Etabında (Şehir Parkı) botanik bahçesi çalışmaları başlarken, diğer 5 etabında ise kültür parkı, eğlence parkı, doğal yaşam parkı, spor parkı, su parkı gibi temalı projelerin çalışmaları da devam ediyor.

“Doğal bir yaşam alanı olacak”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Yeşil Vadi 1. Etap projemiz bir Botanik Bahçesi olarak hemşehrililerimizin hizmetine sunulacak. Kentimizin yeşil doğasına yakışır çalışmalarımızla vatandaşımızın yüzünü güldürmek amacımızdır. Yeşil Vadi de tüm güzellikleri ve sağlıklı ortamı ile halkımızın keyifle zaman geçirebilecekleri doğal bir yaşam alanı olacak” dedi.

YIL : 19 Mayıs 2017
Beylikdüzü Yaşam Vadisi Açılıyor





Not: İnternette hiçbir şey silinmez! "Arşiv affetmez!"


Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!

Vira İstanbul Yıkılıyor!

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV