banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

KARDA VATANDAŞA YEMEK VE EKMEK DAĞITILDI

Günlerdir aralıksız süren ve yıllardır böylesine yoğun bir yağışın düşmediği Beylikdüzü’nde bazı bölgelerde elektrik kesintileri meydana geldi.

20 Şubat 2015 Cuma 00:28
KARDA VATANDAŞA YEMEK VE EKMEK DAĞITILDI
banner263
KARDA VATANDAŞA YEMEK VE EKMEK DAĞITILDI

Günlerdir aralıksız süren ve yıllardır böylesine yoğun bir yağışın düşmediği Beylikdüzü’nde bazı bölgelerde elektrik kesintileri meydana geldi. Halkın mağduriyetini gidermek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi ve aşevleri vatandaşın evlerine ekmek ile yemek ulaştırdı.

Beylikdüzü Belediyesi’nin tüm birimleri, yurdu esir alan kar yağışına önlem için seferber oldu. Zabıta Müdürlüğü ile Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü’nün Gürpınar, Yakuplu ve Kavaklı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintileri ve fırınların çalışmaması sonucu ekmek bulamayan vatandaşlara ekmek dağıttı, aşevleri ise araçlarla evlere sıcak yemek götürdü.

Mücadele Sürüyor

Uzun yıllardan sonra hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul geneline bu denli yoğun düşen kar miktarı, bölgede koşulları zorladı. Vatandaşın çektiği sıkıntıları çözmek için gece gündüz çalışan belediye ekipleri, mağduriyet yaşanan kısımları bizzat tespit ederek, çalışmaları Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı Mahallelerinde yoğunlaştırdı. Ekmek bulmakta zorlanan halka ekmek dağıtan Zabıta Müdürlüğü çalışanları örnek bir davranış sergiledi. Elektrik kesintisinin yaşattığı olumsuzlukları gidermek amacıyla da tüm yetkililer canla başla çalışmaya devam ediyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV