banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mülayim DEMİRTAŞ TEHDİT ETTİ!

FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında Beylikdüzü'nde yapılan operasyon Beylikdüzü Belediyesi'nin CHP'li Encümenlerini ve bazı muhtarları rahatsız etti.

16 Aralık 2016 Cuma 09:04
Mülayim DEMİRTAŞ TEHDİT ETTİ!
banner312
Mülayim DEMİRTAŞ TEHDİT ETTİ!

FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında Beylikdüzü'nde yapılan operasyon Beylikdüzü Belediyesi'nin CHP'li Encümenlerini ve bazı muhtarları rahatsız etti.

Beylikdüzü Tabela

ŞARLATAN Mülayim DEMİRTAŞ'ın Mafya vari sözleri basın açıklamasına damga vurdu!

Mütahit ve İş adamlarına yapılan operasyon sonrası taraflar açıklama yapmış birbirlerini tanımadıklarını söylemişlerdi. Sosyal Medya ve haber sitelerine bir çok haber düştü.

Sosyal Medya HASAN BASRİ AKIN'IN SORULARI İLE ÇALKALANDI!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ortaklarının FETÖ kapsamında soruşturmaya alındığı haberine; İmamoğlu'nun haberde bahsedilen firma ile ortak olduğunu kabul etmesi ve yine, FETÖ kapsamında operasyon geçiren işadamı kendi ağzıyla evinin, işyerinin arandığını söylemesi ile haberi teyit etmesine rağmen,

Mülayim DEMİRTAŞ;

"O yazıyı yazanlar en büyük namussuzluğu yapmıştır"

"Bölgedeki gazetecilere çağrıda bulunuyorum. Sosyal medyada abuk sabuk haberleri paylaşmayın, haber yapmayın  altında kalırsınız"

"Haber yapan arkadaşların anladığı dil neyse o dilden konuşacağız"

Konu ile alakası olmamasına rağmen, "Böyle devam ederlerse fark 17 binden 50 bine çıkacak".

Her zaman ki gibi avam üslubu ile temsil ettiği kurumu kendince korumaya çalışan Beylikdüzü CHP grup başkanvekili Mülayim DEMİRTAŞ'a bu açıklamaları üzerine bazı partililer;

Eğitim seviyesi en yüksek ilçelerden birisi olan Beylikdüzü'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin lise mezunu ve üslup yoksunu kişiler tarafından yönetiliyor olması bizleri üzüyor. CHP ile alakası olmayan iş ortaklarını CHP'yi kalkan yaparak korumaya çalışanlar hala bizim partimizde nasıl yer bulabiliyor anlamış değiliz. Şeklinde eleştirilerde bulundular.

Bu yaşananlar üzerine Beylikdüzü Platformu Kurucularından HASAN BASRİ AKIN sosyal medya da CHP grup başkan vekili Mülayim Demirtaş'a bazı sorular yöneltti.

Mülayim Demirtaş demiş ki "Araştırmadan sosyal medyadan abuk sabuk haberleri paylaşmayın yoksa altında kalırsınız"

Bu sözlerle tehdit savuran Mülayim beye şu soruları soruyorum ve de cevabını bekliyorum.


1- Soruşturma kapsamında olan bu kişilerin fetö cü olmadıkları konusunda görüş açıklar mısınız?
2- Bu kişileri Ekrem'in tanımadığı doğru mudur?
3- Bu kişilerle Ekrem ve senin ilişkin var mı yok mu?

-Sevgili Beylikdüzü halkı bunlara sorun halkın paralarını ne yaptılar?

-Mülayim Demirtaş sen ki post bıyıklı komünist Mülayim nasıl bu hırsızlıkları yapanlarla bir arada olmayı kendine yakıştırırsın?

Bu konuda verebilecek cevabın varsa duymak istiyorum yoksa sen lafının altında kalırsın

DEMEDİ DEME
Hasan Basri Akın



"Demirbaş" Mülayim !

Mülayim DEMİRTAŞ Kendisini Belediyenin "Demirbaşı" sanıyor...

Mülayim Demirtaş Gazetecileri ve Medya kurumlarını tehdit ederek. "HDP'li Selahattin Demirtaş'ın tehditkar" konuşmalarını hatırlatan konuşmalar yaptı.

Haberin Videosu!







CHP’den “Şarlatan Basın” İthamı!

 

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu hakkında çıkan FETÖ’cü terör örgütüne ilişkin suçlamalara, CHP Belediye meclis grup sözcüsü Mülayim Demirtaş cevap verdi; “Şarlatan basının anladığı dilden konuşuruz” dedi.

 

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bazı iş adamlarına yönelik Fettullahçı Terör örgütü suçlamalarıyla (FETÖ)  soruşturması açıldığı iddiaları önceki gün ulusal basında yer aldı. Sabah gazetesinin verdiği bu haber üzerine CHP’li belediye meclis üyeleri haberin doğruluk payı olmadığını, yandaş basının CHP’ye kurmuş olduğu bir oyun olduğunu dile getirdi.

 

“Şarlatan basını kınıyoruz!”

CHP Belediye meclis grubu adına açıklama yapan, Beylikdüzü belediye meclis üyesi Mülayim Demirtaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki suçlamaları reddederek, “Ulusal basın adına kendini gazeteci diye niteleyen, bu şarlatan basını kınıyoruz. Haberlerin altını araştırmadan, sırf çamur atmak için bizi karalamaya çalışan yandaş basına gereken cevabı yargı yolu ile vereceğiz. Hiçbir iftira cezasız kalmaz. Bunlarda kendi yalanlarında boğulacaklar. Onların anladığı dilden konuşacağız” dedi.

 

“Kendilerinde arasınlar”

Demirtaş, bu haberlerin birileri tarafından basına servis edildiğini iddia ederek, CHP üzerine kurulmuş bir kumpas ve karalama kampanyası olduğunu söyledi: “Hepimiz FETÖ’cü arayacaksak Ak Parti’nin bütün mensuplarında arayabiliriz. CHP hiçbir terör örgütüyle ilgili ne bugüne kadar ne de bundan sonra ilişkisi olmamıştır. Hiçbir arkadaşımızın hele belediye başkanımızın böyle bir örgüt ile bağdaştırılması tamamen namus şeref ilkelerine aykırıdır. O yazıyı yazanlar, en büyük namussuzluğu yapmıştır.”

 

“Er ya da geç iftiralarında boğulacaklar”

Sadece bir iki firma yetkilisine araştırma yapıldığını ancak hiçbir şekilde gözaltı bilgisi almadıklarını söyleyen Demirtaş, bu haberin birilerinin talimatı ile yapıldığını iddia etti. Demirtaş, açıklamalarının devamında ise şöyle konuştu: “Ak Parti’liler terör örgütü arıyorlarsa dönüp aynaya baksınlar. “Yalan haber yapanlar er geç iftiralarında boğulurlar. Biri talimat veriyor. Sonra hepsi aynı haberi geçiyor. Sonra bu yanlış haberleri düzeltmek için biz uğraşıyoruz. Dün akşam hem meclis üyesi arkadaşlar, hem duyarlı partililer hem de vatandaşlar bu iftiracılara gereken cevabı sosyal medyada kat be kat verdi”

 

“Kim hangi dilden anlıyorsa”

Kim hangi dilden alıyorsa ona göre cevap vereceklerini söyleyen Mülayim Demirtaş, konuşmaktan anlıyorlarsa konuşarak, reaksiyondan anlıyorlarsa reaksiyon göstereceklerini ifade etti: “Bunu herkese söylüyorum kim hangi dilden anlıyorsa biz bütün seçilmişler ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak anladığı dilden herkese cevap vereceğiz. Konuşmaktan anlıyorsa konuşmaktan, reaksiyon göstermemiz gerekiyorsa göstereceğiz. Kime nereye kadar giderseniz gidin. Biz hiçbir arkadaşımızı kimseye yem etmeyiz. Hele seçilmiş arkadaşlarımız hiç yedirmeyiz. Beylikdüzü’nün Belediye Başkanı Ekrem İmamaoğlu, ilçemizin gururudur. Ülkemizin de gururu olacaktır. İyi şeyler yapıyoruz, güzel şeyler yapıyoruz. Bunun önüne hiç kimse geçemez" dedi.

 

 “Alternatif olma şansları yok 50 bin fark atacağız”

Demirtaş’ın açıklamalarının devamında ise şöyle konuştu:  “2014 yerel seçimlerinde 17 bin farkla Ak Parti’nin elinden belediye alındı. Ak Parti’liler çalışarak çabalayarak bizim önümüze geçemeyeceklerini biliyorlar. Alternatif olma şanslarının olmadığını biliyorlar. Sadece çirkinlik, çamurla baş edebileceğini düşünüyorlar.  Bu yüzden devletin olanaklarıyla ve yandaş basın haberleriyle bizi karalamaya çalışıyorlar. Ama bu konuyla ilgili kim yalan yanlış haber yaptıysa hepsi özür dileyecek. Yargıya gideceğiz” dedi.

 

“Yargıya güvenmek zorundayız”

Basın mensuplarının Yargıya güveniyor musunuz sorusu üzerine Demirtaş, “Yargıya güveneceğiz tabi. Biz burada abuk subuk işler yapanlarla ilgili yargıya başvuracağız yargıda işini yaparsa herkes cezasını bulur zaten. Tabi yargıda ciddi boşluklar oluşmuş ama güvenmek zorundayız başka şansımız yok”.

 

Yerel basına tembih etti

Savunma açıklamaları biten CHP’li Mülayim Demirtaş, daha sonra basın toplantısına katılan yerel basın mensuplarına rica da bulundu: “Benim sizden ricam sosyal medyada ne olur bir şey paylaşmadan önce içine bakın. Bütün arkadaşlarıma bu uyarıyı yapıyorum. Sosyal medyanın affetmeyen bir tarafı, pardon deme şansının olmamasıdır” dedi.

Ekrem İmamoğlu Şokta!


Ekrem İmamoğlu Yalnız Değildir!


Hasan İmamoğlu Yargı Karşısında!







beylikdüzü gnl tabela



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • objektıf haber 7 yıl önce yorumlandı

      yuregı yeten gelsın sustursun

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV