banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Nisan 2024 Çarşamba

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

“SİTE YÖNETİMLERİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI GİBİ OLMALI”

İlçedeki vatandaşlar, esnaf odaları, hemşehri dernekleri gibi birçok farklı grupla sık sık bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

02 Eylül 2015 Çarşamba 18:10
“SİTE YÖNETİMLERİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI GİBİ OLMALI”
banner321
“SİTE YÖNETİMLERİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI GİBİ OLMALI”
İlçedeki vatandaşlar, esnaf odaları, hemşehri dernekleri gibi birçok farklı grupla sık sık bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak site ve blok yöneticileriyle buluştu. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda yöneticilerle bir araya gelen İmamoğlu, “Sizler bizim dışarıdaki temsilcimizsiniz. Bizleri uyarmanızı, yeni fikirler üreterek bizlere sunmanızı istiyoruz” dedi.

beylikdüzü oto servis

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki site ve blokların yöneticileriyle bir araya geldi. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada yeni projeler, ilerisi için hedeflenen çalışmalar konuşuldu. Başkan İmamoğlu konuşmasında, site ve blok yönetimlerinin her zaman bir sivil toplum kuruluşu gibi kentini dert edinen bir kavram ile hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Beylikdüzü’nde bulunan her mahalle için belirlenen hedeflerden de söz eden İmamoğlu, Kavaklı Sahil’de bulunan Amfi Tiyatro, Okutan ve Özgecan Aslan Kültür Merkezleri, Yaşam Vadisi, Cumhuriyet Bulvarı Yayalaştırma Projesi gibi projelerle ilgili gelinen süreç hakkında bilgiler verdi. Alt yapı, üst yapı ve asfaltlama çalışmaları, eski Beylik Pazarı Alanı’na yapılacak olan yeni belediye binası, kurulan 4 yeni müdürlüğün çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı. Yapım aşamasında olan ve ileride yapılacak olan çalışmalar için hep birlikte hareket edilebileceğinden söz etti.

“Hep Birlikte Mücadele Etmeliyiz”

beylikdüzü oto servis

Konuşmasında, ülkemizde barış ve sevgiyi sürekli kılmak adına yerelde toplumsal duyarlılığa da dikkat çeken İmamoğlu, olumsuzluklara karşı hep birlikte mücadele etmenin önemine vurgu yaptı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV