banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Albatros Direniyor!

Sabah gözaltına alındılar, Akşam Büyükçekmece Albatros parkında basın açıklaması yaptılar...

01 Ekim 2015 Perşembe 21:12
Albatros Direniyor!
banner264
Albatros Direniyor!
Sabah gözaltına alındılar, Akşam Büyükçekmece Albatros parkında basın açıklaması yaptılar...


Büyükçekmece sabah "Büyükçekmece Belediyesinden Eylemcilere Şafak Baskını" haberiyle birlikte güne merhaba dedi.

"Albatros halkındır satılamaz"
Albatros Dayanışması, otel yapılmak için yıkılmak istenen ve çitle çevrilen parka girdi, şafak baskınıyla gözaltına alınan arkadaşları için basın açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükçekmece'de CHP'li belediye tarafından otel yapılmak için yıkılmak istenen Albatros Parkı'nda direnenler sabah 6.30'ta şafak baskınıyla gözaltına alınmıştı. 15 kişinin gözaltına alınmasının ardından akşam saatlerinde parkta Albatros Dayanışması tarafından basın açıklaması yapıldı.

CHP'li belediye tarafından çitle çevrilen parka giren Dayanışma üyelerinin yaptığı basın açıklamasında, "Çok değil daha dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önümüzdeki seçim için hazırdıkları kampanya ve bildirgeyi gençlere adadığını söylemişti. Bu bildirgeyi sunarken hiçbir gence haklı/meşru eylemleri, kent ve doğa savunmaları sırasında müdahale edilmeyeceğini belirten açıklamarlada bulunmuştu. Şimdi soruyoruz: Bugüne dek halka ait olan, belediyenin bile 'kamu malı' olarak nitelendirmekten başka bir şey söyleyemediği Albatros'un çevresindeki jilet teller, halka kapatılan kapılar kim içindir?" denildi.

Basın açıklamasında Pazar günü saat 13.00'de Albatros Parkı'nda buluşma çağrısı yapıldı.






Büyükçekmece Belediyesinden Eylemcilere Şafak Baskını

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV