banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alkent de Organize Suç!

Kamuya ait cadde ve sokaklarda evlerin posta kuyusuna el ilanı, broşür dağıtmak isteyen esnafdan haraç gibi, zorla para alınıyor. Vermeyenlere broşür dağıttırılmıyor.

08 Aralık 2015 Salı 23:50
Alkent de Organize Suç!
banner304
Alkent de Organize Suç !
Kamuya ait cadde ve sokaklarda evlerin posta kuyusuna el ilanı, broşür dağıtmak isteyen esnafdan haraç gibi, zorla para alınıyor. Vermeyenlere broşür dağıttırılmıyor.

Önce Alkent 2000 sitesi olarak  kurulan, 7 Tepe ve Çamlıca diye 2 kısımdan oluşan yer. 24.10 2000 tarih 9 sayılı B.Çekmece Belediyesi Encümeni kararıyla MAHALLE OLDU. Buna rağmen, CHP li Büyükçekmece  Belediye başkanı Hasan Akgün'ün, göz yumması, yönlendirmesiyle senelerdir site gibi gösterilip, yönetilmeye çalışılıyor. 

Kendine 7 Tepe ve Çamlıca sitesi diyen, hukuki durumları tartışmalı sözde yönetimler, herkesin özgürce girip çıktığı mahallede. Posta kutularına el ilanı dağıtmak isteyen lokantalar, Mağazalar, Müzayede firmalarından 500 dolar ile bin TL arasında değişen el ilanı dağıtma parası alıyorlar.

MAHALLEDE EL İLANI DAĞITANLARDAN HARAÇ GİBİ PARA ALINIYOR.

Gazeteci Dursun Boran'ın ortaya çıkardığı belgelerle, site denen Alkent 2000 in Mahalle olduğu anlaşıldı. 6 giriş noktasındaki bariyerler, kapılar sökülüp atıldı. Halkın yolu halka açıldı. 7 Tepe Bulvarında bağımsız parsel villalar ve apartmanlara el ilanı dağıtmak isteyen, esnaflar, müzayedeler, lokantalardan zorla bin TL. ( 300 dolar) alınıyor. Yani insanları posta kutularından rant sağlanıyor. 

İLAN İÇİN SAKIN PARA VERMEYİN. 155 İ ARAYIN.

7 Tepe Bulvarında oturan yeminli  Tercüman Mustafa Boy. MHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Adnan Yıldırım. Dr. Oktay Onaran. Esnafların kendilerinden broşür dağıtmak için para isteyenleri. 155'e, Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünün 0212.6361725 . hattına; Derhal ihbar edip şikayetci olmalarını istediler. Kimse posta kutularımızı kiraya vermez dediler.

İsteyen vergi veren, esnafın hizmetlerini anlatan broşürleri posta kutularına ücretsiz, engellenmeden dağıtabileceğini söyleyen mahalle sakinleri, broşür için para isteyip engel çıkaranları, kameralara çekip Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne watsap dan ihbar etmelerini istediler.

BALİ MÜZAYEDE DEN 7 TEPE 1000.00, TL. ÇAMLICA 500 $'I NEYE GÖRE ALMIŞ?

20.10.2015 de Alkent 2000 Mahallesi'nde yapılacak Müzayede için kitap ve broşür dağıtmak isteyen Bali Müzayede görevlisi Tarkan Bali den, para alıp makbuz kesen sözde siteler. İnsanların posta kutularından rant sağlamışlar.
Suç işlemişler. Zira MAHALLE olan, tüm cadde ve sokakları kamuya terk yerde, ilan dağıtımı için para ödemetmeye zorlamak, organize suç.
Firmalar boş yere el ilanı dağıtma parası ödüyorlar. Bu dolandırıcılık suçuna girer. Borçlar Kanununa görede hileyle alınan ilan paraları, geri istenip alınabilir. 

Alkent 2000 deki Yeditepe ve Çamlıca Bulvarı ile Yenibahar, Defne, Hanımeli, Kardelen, Yasemen, Lale, Petunya, Yonca, Kamelya ve Funda sokakları ile diğer sokakların kamuya terk işlemi yapıldığı tespit edildi.  Aşağıdaki haber3 linkinde Dursun Boran'ın haberinde, Ak Parti li Büyükşehir'in kamuya terk cadde ve sokakların adı var. Peki neden utanmadan vergi veren esnaflardan, ZORLA  broşür parası alınıyor? İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroyu, savcılığı göreve çağırıyoruz 

İŞTE KAMUYA TERK SOKAKLAR : 

BAĞLI SOKAKLAR: 
AÇELYA SOKAK GUVERCIN SOKAK MINE SOKAK 
AKASYA SOKAK HADIMKÖYYOLU SOKAK NILUFER SOKAK 
BADEM SOKAK HANIMELI SOKAK ORKIDE SOKAK 
BEGONVIL SOKAK HURMA SOKAK ORTANCA SOKAK 
BILDIRCIN SOKAK IGDE SOKAK PALMIYE SOKAK 
BOGURTLEN SOKAK IHLAMUR SOKAK PAPATYA SOKAK 
BULBUL SOKAK ILGIN SOKAK PELIN SOKAK 
CAGLA SOKAK KAKTUS SOKAK PETUNYA SOKAK 
CAM SOKAK KAMELYA SOKAK SARDUNYA SOKAK 
CAMLICA SOKAK KARANFIL SOKAK SARMASIK SOKAK 
CIGDEM SOKAK KARDELEN SOKAK SERVI SOKAK 
CINAR SOKAK KARTOPU SOKAK SUMBUL SOKAK 
CITLENBIK SOKAK KASIMPATI SOKAK TUGBA SOKAK 
DAGCILEGI SOKAK KAYIN SOKAK UZUM SOKAK 
DEFNE SOKAK KIRAZ SOKAK VISNE SOKAK 
DR.HASAN AKGÜN CADDESİ KIRLANGIC SOKAK YASEMIN SOKAK 
ERGUVAN SOKAK KRIZANTEM SOKAK YASEMIN1 SOKAK 
FULYA SOKAK KUCUK CAMLICA SOKAK YEDITEPE SOKAK 
FUNDA SOKAK LALE SOKAK YENI BAHAR SOKAK 
GARDENYA SOKAK LAVANTA SOKAK YONCA SOKAK 
GELİNCİK SOKAK LEYLAK SOKAK YOSUN SOKAK 
GOKCECICEK SOKAK MANOLYA SOKAK ZAKKUM SOKAK 
GONCA SOKAK MEHMET YEŞİLGÜL CADDESİ ZAMBAK SOKAK 
GUL SOKAK MELISA SOKAK 226 CAMLICA SOKAK 
GURGEN SOKAK MENEKSE SOKAK 

Resimde: Bali Müzayede Firmasından ilan dağıtım parası olarak, Mahalle olan yerde 500 dolar aldığı sözde, Çamlıca Sitesince için kesilen makbuz ile. 7 Tepe  Bulvarında ilan dağıtmak için 750 TL makbuz kesen sözde 7 Tepe Sit. belgesi görülüyor.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • gokhan alp 8 yıl önce yorumlandı

      yahu bu ülkenin polisi ne iş yapar nerede bu devlet bu adamların artık kelepçeyle götürülmesi gerekmezmi? resmen hara kesmek değilmi bu !!!!!!!!!

    • Adnan Yıldırım 8 yıl önce yorumlandı

      polisi organizeyi göreve çağırıyoruz. derhal bu şuçu işleyen sözde site müdürleri, yönetim kurulu üyeleri göz altına alınmalı. tutuklanmalı.
      çete suçudur. daha nasıl belge, bilgi olsun?
      polis suçu seyrediyor. bakan efkan ala yı göreve çağırıyoruz

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV