banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Büyükçekmece Belediyesi Arap Milyonerlere Satılıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Yeni yapılan Belediye binasının yapımında zorlandıklarını Arap milyonerlerin binayı çok beğendiğini ve aşırı talepleri olduğu için belediye binası bize çok büyük o kadar büyük bir bina bize aşırı büyük dedi.

05 Mayıs 2017 Cuma 01:11
Büyükçekmece Belediyesi Arap Milyonerlere Satılıyor!
banner299
Büyükçekmece Belediyesi Arap Milyonerlere Satılıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Yeni yapılan Belediye binasının yapımında zorlandıklarını Arap milyonerlerin binayı çok beğendiğini ve aşırı talepleri olduğu için belediye binası bize çok büyük o kadar büyük bir bina bize aşırı büyük dedi.

Beylikdüzü Tabela

Bu Haber bir İRONİ Haberidir.

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün satışını yaptığı! Etkin heyelan bölgesi olan Albatros Parkının Arap milyonerlere satışı haberleri sırasında Başkan Hasan Akgün'ün yaptığı açıklamalar gündeme oturmuştu. Aşırı ağaç olduğunu ve sulamada zorluk çektiklerini söyleyen Hasan Akgün. Ben iyi bir çevreciyim ağaçtan iyi anlarım kestiğimiz, yok ettiğimiz, ağaçlar ağaçtan sayılmaz diyerek Televizyon kanallarına açıklama yapmıştı.





Trakya Bölgesi’nde görev yapan Belediye Başkanlarını Gezdirdi!

Trakya Bölgesi’nde görev yapan Belediye Başkanları Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ev sahipliğinde Büyükçekmece’de bir araya geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Trakya Belediye Başkanları davetinde başkanları bilgilendirdi.

İlk olarak satışını yapmak istediği Yapımı süren Büyükçekmece Belediyesi projesini gezdiren Hasan Akgün Daha sonra Trakya Bölgesi Belediye Başkanlarına Albatros Parkını gezdirdi kesilen yok edilen ağaçları gösterdi ve Albatros restaurantta yemekle devam edilen gezide. Başkan Hasan Akgün zaten bu belediye binası bu park bize çok fazla zaten biz belediye olarak ağaçları sulamaya dahi yetişemiyoruz. Halkım benden otel, rezidans, büyük betonlaşma alanları istiyor, Kordon boyunda bulunan beton vatandaşlarımıza yetmiyor betonlaşmaya devam etmek zorundayız dedi.





Başkan Hasan Akgün Arap milyonerlerin bu cazip tekliflerine herzaman açığız Albatros Parkı yeri Bu parseller, 1979'da bakanlıkça tasdik edilmiş, imar planları ile turizm alanı ilan edilmiş ve plana emsal ve kat yüksekliği kısıtlaması getirilmemiştir.1999 yılında yaşanan marmara depremiyle oluşan imar değişikliklerini ve heyalan alanların haritalarını arap milyonerler görmek istemedi. Satışımızı yaptık darısı Yeni Belediye Binamızda hayırlısı ile burayıda satışa çıkartıp satarsak büyük yükten kurtulacağız ve Büyükçekmecemizin betonlaşması için göl havzalarına doğru akın edeceğiz dedi...

Bu Haber bir İRONİ Haberidir ironi yapılarak çevre duyarlılığı vurgulanmak istemiştir...

Prof.Dr.Ahmet Ercan Büyükçekmece Albatros Yorumu!


Albatros Eylemi Yapıldı!

Albatros Alanın Elinde Kalacak!


Diren Hasan Akgün!



 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV