banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Büyükçekmece'de Hayvanlara İşkence!

Büyükçekmece'de Orçun Enselioğlu isimli bir saldırganın da köpeklerin kulağını kesip poz verdiği, ve köpekleri dövüştürdüğü görüldü.

21 Ocak 2017 Cumartesi 15:16
Büyükçekmece'de Hayvanlara İşkence!
banner321
Büyükçekmece'de Hayvanlara İşkence!

Büyükçekmece'de Orçun Enselioğlu isimli bir saldırganın da köpeklerin kulağını kesip poz verdiği, ve köpekleri dövüştürdüğü görüldü.

Beylikdüzü Tabela

Isparta'da Hasan Kuzu ve Neşet Yaman isimli saldırganların para cezasıyla serbest bırakılmasının yankıları sürerken yasalardan faydalanan saldırganlar hayvanlara yapılan eziyet ve işkencede sınır tanımıyor.

İstanbul Büyükçekmece'de O. E. ve arkadaşları D.L , Ş.Ü , D.K isimli bir saldırgan da köpeklerin kulağını kesip, dövüştürdüğü fotoğrafları Facebook sayfasında paylaştı.

Hayvan hakları savunucuları bir an evvel hayvanlara uygulanan şiddetin kabahatler kanunundan çıkarılıp TCK kapsamına alınmasını istedi.

Köpek Dövüşü

Hayvanları Koruma Kanunu'na göre köpekleri bu iş için belirlenmiş bir ring veya başka bir alanda boğuşturmanın, hayvanlara eziyet etmek anlamına geldiğini belirten yetkililer, ilgili kanun kapsamında köpek dövüşü yaptırırken suçüstü yakalanan şahıslara 5 bin 111'er lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.





beylikdüzü gnl tabela


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Aynur ustukarci 7 yıl önce yorumlandı

      Bunların peşindeyiz internetten bunları görüyorum evvelallah

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV