banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Büyükçekmece'de Hayvansever Kadına Saldırı!

Büyükçekmece'de akşam saatlerinde Sırf Hayvansever diye bir kadınımız daha hunharca katledilmeye çalışıldı.

20 Şubat 2015 Cuma 18:14
Büyükçekmece'de Hayvansever Kadına Saldırı!
banner264
Büyükçekmece'de Hayvansever Kadına Saldırı!

Büyükçekmece'de akşam saatlerinde Sırf Hayvansever diye bir kadınımız daha hunharca katledilmeye çalışıldı.


Daha Özgecanın acısı dinmemişken ; iki gece önce istanbul büyükçekmece'de akşam saatlerinde Sırf Hayvansever diye bir kadınımız daha hunharca katledilmeye çalışıldı. Komşusu tarafın beyzbol sopası ile öldüresiye dövülen komşumuz Tülay Güneş'in kızı Funda Güneş'in imdadına onu kar da baygın ve kan içinde gören komşuları koştu.

Ancak bu sefer sebep mini etek değildi, bir kadının eşinden boşanması değildi. Sebep, kendi imkanlarıyla, sokak hayvanlarına sahip çıkıp onlara birer yuva vermesiydi. Çünkü hayvan kin tutmayı bilmez karşısındakine zarar vermez.

Saldırıyı Yapan Şahıs hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet savcılığı tarafından işlem başlatıldı.

Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Koruma ve Sevenler Derneği Başkanı Aynur Ustükarcı Saldırıyı kınayarak saldırıya uğrayan mağdurun yanında olduklarını suçluların Adalet karşısında mutlaka gerekli cezayı alacaklarına inandığını belirterek. Bu işlerin takipçisi olacağız. Vahşice saldırıları kınıyoruz dedi...

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV