banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

CHP li belediye başkanına savcıdan tokap gibi cevap !

Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu ve gazeteci Dursun Boran hakkında suç duyurusu yapan, adı çok sayıda yolsuzlukla anılan, İçişleri Bakanlığınca görevden alınması beklenen.

04 Ekim 2016 Salı 21:46
CHP li belediye başkanına savcıdan tokap gibi cevap !
banner299
CHP li belediye başkanına savcıdan tokap gibi cevap !
Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu ve gazeteci Dursun Boran hakkında suç duyurusu yapan, adı çok sayıda yolsuzlukla anılan, İçişleri Bakanlığınca görevden alınması beklenen. İstanbul B.Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün, talebi savcı Kürşad Demir tarafından reddedildi. Karahasanoğlu ve Boran’a Verilen Takipsizlik Kararı, CHP zihniyetine ders gibi adeta.
 
Akit TV 5 Şubat 2016 Ana Haberde, Büyükçekmece ilçe belediye başkanı Hasan Akgün’ün, Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarında, 20 civarında kamu yoluna, 5 senedir bariyer konup mahalleye site havası verilerek, senede 6 trilyon lira, toplanmasına göz yumduğunu, ekranlara getirdi.
 
Haberde, Star TV E. Protokol ve Haber Müdürü. İstanbul Ak Parti        3. Bölge adayı gazeteci Dursun Boran. CHP li başkan’ın tüm yolsuzluğunu, belgelerle anlatmış. Hasan Akgün’ün, zemin hazırlaması, göz yummasıyla mahalle sakinlerinden, cebren ayda kişi başı 2 bin TL senede 24 bin TL. Toplamda her yıl 6 trilyon TL toplandığını, bunun suç olduğunu, mahallede aidat olamayacağını söylemişti.

BÜYÜKŞEHİR TÜM YOLLAR KAMU MALI DİYOR :
Haberde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazısını gösteren Boran. Yazıda tüm cadde ve sokakların kamuya terk edildiğini. Alkent 2000 in, site değil. 24.10.2000 tarihinde B.Çekmece Belediye Meclisi kararıyla MAHALLE olduğunu anlatmıştı.
Başka bir haberdede Akgün’ün, kanunsuzca söktüğü baz istasyonu için, hakkında yapılan suç duyurusu ile 3 sene hapis istendiği yazıyordu. O haber aşağıda.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/baz-istasyonu-soken-belediye-baskanina-3-yil-hapis-176948.html


Bu haber üzerine, Büyükçekmece savcılığına 25.07.2016 da 2016/26939 sayılı avukatı Mehmet Hakan Akkuş ( Belediye başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un kardeşi ) ne suç duyurusu yaptırdı.

Soruşturma Savcısı Takipsizlik kararı verip, dosyayı kapattı. Haberde suç yok. Kamuoyunu bilgilendirme var dedi :

“ Haber basın faaliyeti dahilinde. Anayasa 25 ve 26. Maddeleri dahilinde suç değildir. Basın özgürlüğü çerçevesinde yayınlanmıştır. Basın kamu gücünü elinde tutanlar üzerinde toplumun denetim aracıdır.”

Hasan Akgün, savcının takipsizlik kararına Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğine itiraz edip, dava açılmasını istedi.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV