banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hasan Akkuş'a suç duyurusu

Buyukhaber.com manşetinde yayınlanan Hasan Akgün'ün CHP den ihracı istendi ! haberimiz için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kalemine dün bilgi verildi. Haberimiz Çok rahatsız etti...

05 Aralık 2015 Cumartesi 00:12
Hasan Akkuş'a suç duyurusu
banner267
Hasan Akkuş'a suç duyurusu .. 

Buyukhaber.com manşetinde yayınlanan Hasan Akgün'ün CHP den ihracı istendi ! haberimiz için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kalemine dün bilgi verildi. Haber Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin'e sunuldu. Akgün hakkında işlem başladı. Devam edecek.

Bizde konuyu takip ediyoruz. Bu arada haberde adı geçen B.Çekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Akkuş facebook sayfasında aşağıda ki alaycı ve korkak üslupla şöyle yazdı: 


Arkadaşlar bölgemizin meşhurmu meşhur büyyüük mü böyyük bir gazetecisi var.Mutlak tanırsınız onu.Tursun (!) durmasın Poran fırtına. beni diline pelesenk etmiş.Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgünü CHP den ihraç ettirmek için şikayet etmiş.İç işleri bakanına da alın Başkan'ı görevden diyor.Ulan ne adam bu ya.Ne demokrat Adam.Halkın seçtiği Başkan'ı sayın bakana görevden al diyor.Yetmiyor Sayın genel başkana belediye Başkan'ını partiden ihraç et diyor.

Aklıma lucescu'nun sözü geldi. 
"Köpeklerin duası kabul olsa,Gökten kemik yağardı."...

Ümmühan Uzun bu arkadaşlar için gazeteciliğin anlamı ''çamur at izi kalsın'' ...yayınladıkları haberde hukuk önünde isnat edilen suçlamalardan aklanmış başkan yardımcımız ve başkan danışmanımızda var....içim sızladı....VEFAT EDEN BAŞKAN DANIŞMANIMIZ İÇİN DE SUÇLAMALARDA BULUNMAK NE GAZETECİLİĞE NE ADAMLIĞA NE İNSANLIĞA SIĞAR...BU TİPLER İÇİN SADECE YARATIK SIFATINI KULLANABİLİYORUM....ÇÜNKÜ NE ÖLÜYE SAYGILARI VAR NE DE DİRİYE
2 · 14 saat
Alpan Turplu
Alpan Turplu Nedemek müdürüm




Dursun Boran dan o kadar korkuyor ki, Akkuş Dursun Boran yazamıyor. Tursun diyor. Ümmühan Uzun adlı biride, haberi yapan ve kaynağını çamur atmakla itham ediyor. Dünyadan haberi olmadığı belli.  Vefat eden başkan Yr. Reşat Akça'a sahip çıkıyor. Kanunsuzluk yapıp, rüşvetten tutuklanan ölü biri ne zamandan beri değerli olmaya başladı. Bizim ölüye değil, şerefli ve kanunlara uygun yaşayanlara breylere saygımız var. 
Zira onlar öldükten sonra, yaşanmaz , rüşvet kokan bir ortam bıraktılar. 

Bu saygısız yorumları kopyalayan Gazeteci Dursun Boran. Yarın savcılığa Hasan Akkuş, Ümmühan Uzun ve diğer yorum ile hakaret edenler hakkında suç duyurusu yapacak.

Resimde ÖKM Akkuş, Facebook sayfasında ki basit, korkak paylaşım ve yorumlar görülüyor.







Hasan Akgün'ün CHP den ihracı istendi !


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV