banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İstanbul Büyükçekmece'de kimyasal alarmı

İstanbul Büyükçekmece'de bir kamyondan kimyasal atıl göl havzasına döküldü.

22 Nisan 2018 Pazar 12:41
İstanbul Büyükçekmece'de kimyasal alarmı
banner312
İstanbul Büyükçekmece'de kimyasal alarmı
İstanbul Büyükçekmece'de bir kamyondan kimyasal atıl göl havzasına döküldü.
stanbul Büyükçekmece’de yeni bir çevre felaketi yaşanıyor. Bir ay içinde dördüncü kez kimyasal atık dökülen Büyükçekmece’de Belediye Başkanı Hasan Akgün duruma isyan ederken alınacak tedbirleri açıkladı. Bugün bir sanayi kuruluşunun bölgeye kimyasal atık döktüğü sırada suçüstü yapıldı.
Çevre katliamının yaşandığı Büyükçekmece’de kimyasal atık dökenlere bugün suçüstü yapıldı. CNN Türk’ten Hakan Tunç’un haberine göre Belediye yetkilileri ve polis olay yerine gelirken, çevrede oturan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

AFAD OLAY YERİNDE

AFAD ekipleri de etrafı kapatılan ve yaklaşılmasına izin verilmeyen kimyasal atıkta inceleme yaparak numuneler aldılar.

BAŞKAN İSYAN ETTİ

Büyükçekmece göl havzası yani İstanbul’a içme suyu sağlayan havzanın etrafına art arda kimyasal atık dökenlerle nasıl mücadele edileceğini açıklayan Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Duruma isyan etmemek mümkün değil. Çünkü insanımızın içtiği suyun havzası burası. İstanbul halkını tamamen ilgilendiriyor. İstanbul’a gidiyor. İstanbul halkı bunu içiyor. Bütün bölgemizdeki giriş çıkış noktalarına gece görüşlü ileri teknoloji ürünü kameralarla donatmak durumundayız. Çok ciddi tedbir alacağız."

“FABRİKA SAHİBİNİN BAŞINA ÇÖKECEĞİZ”


"Daha önce buraya siyanür bırakanlardan bir kişi yakalandı ve tutuklandı. Bu atığın incelemesi yapılıyor. Hangi fabrikaya ait olduğu belli olunca fabrika sahibinin başına çökeceğiz. Ahlaksızlıklar devam ediyor. Ahlaksız insanlar alacağı 5-10 bin lira için bunu yapıyor. Tam bir vicdansızlık. İBB Başkanımızla hemen görüşeceğiz" dedi.

 

Büyükçekmece Eskice Köy yolu üzerindeki göl havzasına bir kamyon kimyasal katı atık döküldü. Ekiplerin olay yerinde olduğu belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV