banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul Büyükçekmece'de yaşlı çift ölü bulundu

İstanbul Büyükçekmece'de yaşlı çift ölü bulundu

22 Şubat 2016 Pazartesi 13:42
İstanbul Büyükçekmece'de yaşlı çift ölü bulundu
banner312
İstanbul Büyükçekmece'de yaşlı çift ölü bulundu

Büyükçekmece'de 3 katlı bir binanın en üst katındaki dairede evli çift ölü bulundu.
Büyükçekmece'de kayınpederinin evinde karısını vuran şahıs, ardından intihar etti. Karı kocanın cesetleri aynı cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre, olay, sabah Büyükçekmece Ulus Mahallesi Elif Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, akrabası olan İbrahim Çelebi ile evli olan Zeynep Çelebi (22), eşi ile tartışarak babasının evinde yaşamaya başladı. Eşi ile barışmak isteyen  
İbrahim Çelebi ise sabah saatlerinde kimsenin olmadığı bir anda kayınpederinin evine geldi. Burada bir süre konuşan ikili, daha sonra tartışmaya başladı. İbrahim Çelebi, evine dönmesi için bir türlü ikna edemediği karısını belinden çıkardığı tabancayla vurdu. Öfkeli koca, daha sonra intihar etti.
Silah seslerini duyan komşular, hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, karı kocanın cesedi ile karşılaştı. Olay yeri inceleme ekipleri, evde uzun süre incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden karı kocanın cesedi, incelemelerin ardından aynı cenaze arabasıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı .

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV