banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Milyon $ lık villaların olduğu Mahallede Skandal !

Senede 2 Milyon TL özel güvenliğe koruma için para ödeyen milyon dolarlık villaların olduğu yerde, yine güvenlik skandalı ve zaafiyeti oldu.

23 Temmuz 2015 Perşembe 22:39
Milyon $ lık villaların olduğu Mahallede Skandal !
banner304

Milyon $ lık villaların olduğu Mahallede Skandal !

Hırsızlar güvenlikci dövüp kaçtı !


Senede 2 Milyon TL özel güvenliğe koruma için para ödeyen milyon dolarlık villaların olduğu yerde, yine güvenlik skandalı ve zaafiyeti oldu.


14 Temmuz 2015 Salı gece 22.45 ve 00.15 de 2 ayrı villayı soymak isteyen hırsızlar, alarm çalması üzerine kaçtılar. İstanbul Büyükçekmece İlçesi. Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı, Menekşe Sokak 4 nolu villaya girmeye çalışan 2 hırsızlar. Alarmın çalması ile Fatih Üniversitesi tarafında ormanlık alana kaçtı.


Çetin Özel Güvenlik firmasının, güvenlik elemanı ile karşılaşan hırsızlar. Kendilerine engel olmak isteyen güvenlik elemanı ile boğuşup, yeni güvenli elemanı olan kişiyi darp edip, korku salarak ormanlık alanda kayboldular.

Polis ve özel güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, hırsızların darp ettiği güvenlik elemanı kısa bir zaman evvel işe başlamış ve silahsızmış. Bu durum Polisden neden gizlendi? Adam öldüren Hırsızların darp yapması olabilecek hadise.


HIRSIZLAR ÇOK SAYIDA VİLLA SOYDULAR. POLİSİN SAAT BAŞI RİNK YAPMASI İSTENİYOR


Son 2 senede 30 civarında villa soyulan Mahallede Polisin saat başı, gece ve gündüz daha fazla rink yapması, sivil ekiplerin kimlik kontrolü yapması isteniyor. Dilfeza Sokakda başta gazeteci Dursun Boran'ın villası olmak üzere,bir senede 8 villa soyuldu. Bazı villalar 2- 3 defa soyulunca, pek çok ev sahibi ruhsatlı silah alıp, villa girişlerine kadar alarm yaptırdılar. Bazıları evlerini ya sattı, yada kiraya verip kaçtı.


HIRSIZLIK OLAYLARI GİZLENİYOR.


Mahalle sakini Dursun Boran, Dilfeza Sokak da villasının yanında ki, Kadir Uludüz ve Serkan Akıncıoğlu'nun evlerinin 6 Aralık 2013 de soyulduğunu. Ancak kendisi ve ailesine hiç haber verilmediği. 


Polis ve mahalle sakinlerinden, Hırsızlık, gasp olayları saklanarak, güvenlik zaafiyetinin gizlendiğini söyledi. Tehlikenin farkında olmayan aileler, rahat davranıp tedbir almayınca yeni hırsızlık, gasp olayları oluyor.


Bir gecede 2-3 villa soyuluyor. Sözde site yönetimi ve Asil Güvenlik ( şimdiki Çetin Güvenlik görevlileri ) bizlere tedbir almamız için haber vermediler. 1 ay sonra aynı hırsızlar, hem Uludüz'ün evini 2. defa soydular. Hemde aynı gece bizim villamızın camını kırıp hırsızlık yaptılar. 13 senedir yaşadığımız Mahallede ilk defa 2014 yılı sonuna doğru villalar soyulmaya başlandı.


Bir gecede 2 villa soyuluyor. Duyuru yapılmıyor. Karakol, Mobese kurulması için talep yapılmıyor. Polisin ek devriye yapması istenmiyor. Silahsız, tecrübesiz özel güvenlikle asayiş sağlanmaz. 


GEÇEN HAFTAKİ 2 HIRSIZLIK MAİLLE DUYURULDU. GÜVENLİĞİN DARP EDİLDİĞİ GİZLENDİ.


Kendine çamlıca sitesi diyen, beceriksiz oluşum son 2 hırsızlık olayını aşağıdaki maille duyururken. Gerçek hırsızlık haberlerine, düzmece haberler diye gönderme yaptı. Tehlikenin seviyesini yine gizlemeye çalıştı. Hırsızlarca dövülen güvenlik elemanından ve tehlikenin büyüklüğünden bahsetmedi. Villası soyulan çok sayıda kişi binerce TL lik tazminat davaları açtılar. 

Sözde yönetim planına göre, tazminat kazanan villa sahiplerinin parasını, hiç suçu olmayan diğer 294 kişi ödeyecek. Yönetim, yönetim planı, işletme projesinin iptali için Dursun Boran ın 2012 de açtığı dava. B.Çekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 2012/ 452 E. devam ediyor. 


İşte o mail: 


" Sayın Site Sakinlerimiz,

 

Son 8 aydan beri ilk defa dün (Basına yansıyan ve siteyi hedef haline getiren düzmece hırsızlık haberlerinden sonra !) sitemizde 2 hırsızlık girişimi yaşanmıştır.

İlk girişim saat 22:45 te yaşanmıştır. O an evde bulunmayan site sakinimizin evindeki alarm çalmış ve hırsızlık gerçekleşememiştir.

İkinci girişim de saat 00:15 te ormanlık alanda olmuştur. 2 kişi, orman içinde bulunan gözetleme kulesi tarafından tespit edilmiş ancak kovalamaca sonucu kaçmışlardır.

 

Lütfen alarmlarınızı aktif kullanın, tatile gidecekseniz mutlaka site müdürünü bilgilendirin ve hizmet aldığınız alarm firmasına özellikle site güvenliğinin de telefonlarını bildiriniz." 

 

Alkent 2000 Çamlıca Sitesi Yönetimi

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Aydın Y. Öz İstanbul 9 yıl önce yorumlandı

      karakol mobese kurulmazsa. lise mezunu silahsız, başka iş bulamadığı için güvenlik olmuş, kişilerle asayiş sağlanmaz.
      olmayacağı son 2 yılda 30 villa soyulmasıyla ortada

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV