banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Güven İslamoğlu'na Çardak Altı Soruları!

Beylikdüzü Belediyesi “Çardak Altı Söyleşileri” 31 Ağustos 2016'da başlıyor. Söyleşilerin ilk konuğu Güven İslamoğlu'na ilk soru bizden...

25 Ağustos 2016 Perşembe 03:06
Güven İslamoğlu'na Çardak Altı Soruları!
banner322
Güven İslamoğlu'na Çardak Altı Soruları!

Beylikdüzü Belediyesi “Çardak Altı Söyleşileri” 31 Ağustos 2016'da başlıyor. Söyleşilerin ilk konuğu Güven İslamoğlu'na ilk soru bizden...

Beylikdüzü Belediyesi; barış ve sevginin iyileştirici gücünü tüm Türkiye’ye yaymaya kararlı. Bu amaçla 3.’sünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın bu yıl ki teması da “Cumhuriyet ve demokrasi” oldu. Ülkenin en fazla ihtiyaç duyduğu birleştirici milli iradenin festival boyunca dolu dolu gösterileceği “Çardak Altı Söyleşileri” zengin içeriği ve konukları ile dikkat çekiyor.

31 Ağustos Çarşamba Saat 19.30’da başlayacak Çardak Altı Söyleşileri’nin ilk konuğu Güven İslamoğlu olacak.

Ekranlarda severek izlediğimiz Çevre ve Doğa dostu Araştırmacı Gazeteci Güven İslamoğlu Beylikdüzü Belediyesi Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında yapılan “Çardak Altı Söyleşileri” nin ilk konuğu.

Ödüllü Gazeteci Güven İslamoğlu'na panel öncesi Büyük Haber olarak bölgeyle alakalı bir dizi haber sunacağız.

İslamoğlu, söyleşide “Çevre ve çevre sevgisi" konusu irdeleyecek. Bizde araştırmacı Gazetecimize yardımcı olmak adına bölgede yayınlanan haberleri Büyük Haber sitemiz aracılığı ile paylaşıyoruz.

Kendisinin de yapılan bu yanlışlarla ilgili söyleyecekleri olduğunu düşünüyor Meslek hayatında başarılar diliyoruz.


Sorumuz çok basit
"Beylikdüzü'nde çevre katliamları bitmeli mi?"



Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Banka Şubesi için onlarca ağacın kesilmesine göz yumdu.




Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!







Güven İslamoğlu Kimdir?

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Basın Yayın Mezunu. Meslek hayatına 1990 yılında TRT  Ankara Televizyonu Gün Başlıyor programında yönetmen yardımcısı olarak başladı. 1992 yılında HBB için hazırlanan bir yarışma programının yönetmenliğini yapmak üzere İstanbul’a geldi.Bir daha geri dönmedi.HBB’nin ardında  Arena  ve Prizma programlarının yönetmenliğini yaptı.Daha sonra Show ve Star televizyonlarında muhabir olarak çalıştı.Bu dönemde özellikle sağlık ve çevre konusunda önemli haberlere imza attı.

Reha Muhtar’la rating mücadelesine girildiği dönemlerde Star Tv yönetiminin isteği üzerine tekrar kamera arkasına geçti. Executive Producer olarak çalıştı.Aynı zamanda haberlerin yönetmenliğini de üslendi. 1999 yılında Mehmet Ali Birand ve Çiğdem Anat’ın Cnntürk’e davetine hayır demedi.Cnntürk’ün kuruluşunda yer aldı.Bir müddet executive producer olarak çalıştı. 1999 da kendi isteği ile yeniden kamera önüne geçti. 2000- 2004 yılları arasında  Senior Reporter olarak çalıştı.Bu dönemde 350 ye yakın habere imza attı.Canlı yayın performansıyla dikkat çekti.

Ecevit,Kıbrıs ,Annan Planı,Ağrı Dağı’na By Pass Tırmanışı,Balina Operasyonu,Kar Güreşi belgesellerini hazırladı.Türkiye karasularında ilk defa kaşalot türü balinayı görüntülemeyi başardı.Balıkçı ağlarına takılan yaralı balinanın kurtarma operasyonunu konu alan “Balina Operasyonu” adlı belgesel uluslararası WWF ( World Wide Foundation ) tarafından en iyi belgesel ödülünü aldı. 7 yıldan beri  Her Evde/Yerde Bir Haber Var, Alternatif Rota ve Yeşil Doğa adlı programları dönüşümlü olarak hazırlayıp sunuyor.

Güven İslamoğlu doğayla barışık bir yaşam sürmeyi seviyor.2003 yılında Ağrı Dağı’na (5137),2004 yılında da Kaçkarlara (3900) haber amaçlı zirve yaptı.1991 yılında Artvin Hopa’dan ,İskenderun Arsuz’a kadar tüm Türkiye sahillerini en kısa süre kat etmeyi planlayan Taipen adlı teknenin hikayesini belgeselleştirdi.Tekneyi helikopterle takip etti.Rekor denemesi 15 gün sürdü.Güven İslamoğlu helikopterde bulunan 4 kişi ile birlikte Türkiye sahillerini baştan başa helikopterle kat edene ilk kişi oldu.Amatör olarak marangozlukla uğraşan Güven İslamoğlu evinin bir çok mobilyasını kendi yapıyor. İslamoğlu aynı zamanda aktif olarak trekking,squash,bisiklet ve katamaran sporuyla uğraşıyor.

Güven İslamoğlu’nun aldığı ödüller

    2011 Eurosolar (Berlin) Medya "Güneş Ödülü" (Avrupanın Çevre Nobeli olarak görülüyor)
    2011 ÇEVKO Yeşil Nokta Bsın Ödülü
    2011 Çevre Bakanlığı " Sulak Alanlara Saygı Ödülü"
    2011 İstanbul Çevre Konseyi Federasyonu Çevre Ödülü
    2010 Çağdaş Gazeteciler Derneği /En iyi belgesel
    2008 Avrupa Gazeteciler Derneği/En iyi bilgi,eğitim ve kültür programı
    2007 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti /En iyi Haber-Program
    2006 Çağdaş Gazeteciler Derneği /En İyi Belgesel
    2006 Süleyman Demirel Üniversitesi öğrenci anketi /2006 Yılı Ekoloji ve Doğa Konulu En İyi Program
    2005 Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği/En iyi Show Programı
    2005 Sedat Simavi özel ödülü
    2003 Çevre Olimpiyatları Televizyon Dalında/ En İyi Çevre Haberi
    2002 WWF ( World Wide Foundation ) En İyi Tv Belgesel
    2002 Çevre Olimpiyatları Televizyon Dalında/ En İyi Çevre Haberi
    1989 Genç Gazeteciler Yarışması/ En İyi Tv haberi
    1988 Genç Gazeteciler Yarışması /En iyi Mizanpaj ve Araştırma İnceleme


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • derya 8 yıl önce yorumlandı

      islamoğlunu programlarını izliyoruz çok beğniyorum özellikle doğa ve yaşam diye diye gezmesine de gıptayla bakıyorum. güven bey mutlaka söyleşide belediyelerin duyarlı olmaları gerektiğini vurgulamalı ağaçlarımızı kesmeyin yok etmeyin artık demeli..

    • aslı gün 8 yıl önce yorumlandı

      çevreci bir haber olmuş güven islamoğlu mutlaka bu haberi okur ve inanıyorum ki bir çevreci olarak yapmayın der

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV