banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İstanbul Boğazı kana bulandı

Kurban Bayramı’nın 1. gününde İstanbullular kurban kesim merkezlerini doldurdu.

01 Eylül 2017 Cuma 13:36
İstanbul Boğazı kana bulandı
banner311
İstanbul Boğazı kana bulandı

Beylikdüzü Tabela


Kurban Bayramı’nın 1. gününde İstanbullular kurban kesim merkezlerini doldurdu. 600 çadırlık Sultangazi’deki İstanbul’un en büyük kurban satış merkezi de yoğunluktan nasibini aldı. Kurban Bayramı’nda İstanbul Boğazı’nda her yıl yaşanan manzara bu yıl da değişmedi. Üsküdar ve çevresindeki kurban kesim alanlarında kesilen kurbanlıkların kanı, kanalizasyon yoluyla İstanbul Boğazı’na aktı.
Kurban Bayramı’nın 1.gününde İstanbullular kurban kesim merkezlerini doldurdu. 600 çadırlık Sultangazi’deki İstanbul’un en büyük kurban satış merkezi de yoğunluktan nasibini aldı. Bayram namazının ardından alana gelen vatandaşlar, kesim merkezleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
İSTANBUL BOĞAZI KIRMIZI OLDU

Kurban Bayramı’nda İstanbul Boğazı’nda her yıl yaşanan manzara bu yıl da değişmedi. Üsküdar ve çevresindeki kurban kesim alanlarında kesilen kurbanlıkların kanı, kanalizasyon yoluyla İstanbul Boğazı’na aktı.

Kanalizasyonun denize açıldığı Beylerbeyi Sahili’nin bir kısmı her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi kırmızıya boyandı. Büyükşehir ve Üsküdar belediyesi zabıta ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Bir vatandaş her sene aynı manzaranın yaşandığını belirterek, "Çok kötü bir görüntü. Biz buraya yakın yerde yüzmeye gelirdik. Turistler de geliyor buraya, çok kötü bir manzara" diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV