banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İstanbul'da hava sıcaklığı artıyor

Kar yağışının etkisini yitirmesiyle güneşin yüzünü göstereceği İstanbul'da hava sıcaklığının 7 derece artması bekleniyor

24 Ocak 2016 Pazar 22:52
İstanbul'da hava sıcaklığı artıyor
banner322
İstanbul'da hava sıcaklığı artıyor
Kar yağışının etkisini yitirmesiyle güneşin yüzünü göstereceği İstanbul'da hava sıcaklığının 7 derece artması bekleniyor
İstanbul'da kar yağışının iki gün daha hafif şekilde sürmesinin ardından, etkisini kaybetmesi beklenirken, sıcaklıkların 7 derece artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, İstanbul'da yarın ve Salı günü hafif kar yağışı bekleniyor. Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklığı 2 derece, Salı günü ise 3 derece olması beklenirken, kar yağışının Salı günü daha etkili olacağı belirtildi.

Kar yağışının İstanbul'u terk etmesinin ardından hava sıcaklığı
ise 4 ila 7 derece arasında artacak, güneş yüzünü gösterecek. Öte yandan, yurdun genelinde devam eden aşırı soğukların da, kar yağışıyla birlikte ülkeyi terk etmesi bekleniyor.

KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ YİTİRDİ

beylikdüzü tabela reklam

İstanbul'da günlerdir beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde gelmişti. Hatta meteoroloji uzmanları kar kalınlığının 25 santimetreye kadar ulaşacağını belirtmişlerdi. Sabah saatlerinde atıştıran kar, bir süre sonra etkisini yitirdi. Ancak soğuk hava İstanbulluları dondurmaya yetti de arttı bile.ANKARA'DA KAR YAĞIŞI SÜRÜYOR

Merak edilen Ankara hava durumu tahminleri açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı Ankara hava durumu tahminlerine göre kar yağışları başkentte bugün de devam edecek.
Meteoroloji Ankara hava durumunu vatandaşlarla paylaştı. Başkent Ankara'da kış kendini hissettirmeye devam ediyor. Ankaralılar soğuk havalara karşı önlem almak adına Ankara'da hava durumunda yaşanan ya da yaşanması beklenen gelişmeleri takip etmeye başladı. Başkent Ankara kar yağışı hafta içinden itibaren etkili olmaya başladı. Meteoroloji de Ankara hava durumu tahminlerini yayınlayarak kar yağışlarının devam edeceğini bildirdi.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenirken Ankara'da önümüzdeki 5 günde en düşük sıcaklığın -16 derece, en yüksek sıcaklığın ise -2 derece olacağı tahmin ediliyor. İşte, bugünün Ankara hava durumu ve sıcaklık tahminleri...

ANKARA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz bölümü aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın çevrelerinde kuvvetli, yer yer yoğun kar şeklinde olacağı bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don
olayı beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının bölge genelinde 2 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bugün Ankara'da en düşük sıcaklığın -15 derece, en yüksek sıcaklığın ise -7 derece olması bekleniyor. Öte yandan sıcaklıkların 25 Ocak Pazartesi günü en düşük -14 derece, en yüksek -6 derece, 26 Ocak Salı günü ise en düşük -14 derece, en yüksek ise 3 derece, 27 Ocak Çarşamba günü en düşük -15 derece, en yüksek ise -4 derece olması bekleniyor. Son olarak 28 Ocak Perşembe günü ise düşük -13 derece, en yüksek ise -2 derece olması bekleniyor.

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle karla karışık yağmur ve kar, Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur şeklinde görülecek olan yağışların; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars, Ardahan, Bingöl, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (30-60 km/s), Güney Ege Kıyıları ile Batı ve Orta Akdeniz'de yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.
METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yoğun kar yağışı uyarısında bulunarak ''Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars, Ardahan, Bingöl, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi şeklinde kar yağışı, çığ tehlikesi vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.'' denildi.
Buzlanma ve don uyarısınd ise ''Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.'' şeklinde açıklamada bulunuldu. Öte yandan Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.
BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi'nde hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Balıkesir çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi'nde hava durumunun parçalı bulutlu, zamanla bölgenin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli, güneyinde zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz Bölgesi'nde hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı ve Orta Akdeniz'de kuzeyli yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi'nde hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Batı Karadeniz Bölgesi'nde hava durumunun çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyılarında hafif, bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz'de hava durumunun çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'de kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava durumunun çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Tunceli, Bingöl, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava durumunun çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV