banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İstanbul'da kar şiddetini arttırdı

İstanbul'un yüksek kesimlerinde dün başlayan kar yağışı, bugün akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, etkisini arttıran kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.

31 Aralık 2014 Çarşamba 00:51
İstanbul'da kar şiddetini arttırdı
banner267
İstanbul'da kar şiddetini arttırdı

İstanbul'un yüksek kesimlerinde dün başlayan kar yağışı, bugün akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, etkisini arttıran kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Yer yer fırtınaya dönüşen olumsuz hava koşulları kentin ana arterlerinde trafiği adeta kilitledi. Yurt genelinde pek çok ilin birbiriyle bağlantısını sağlayan yollarda da kar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

İstanbul'da lodos ve kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kar yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle zaman zaman tipiye dönüştü. Başakşehir'de kar yağışını gören vatandaşlar sokağa çıkıp kar topu oynadı. Gün boyu etkisini gösteren kar yağışı akşam saatlerinde yerini zaman zaman tipiye çevirdi. İstanbul'un birçok semtinde tipi şeklinde yağan kar, Başakşehir'de de etkisini gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kar küreme araçları yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Bu arada, karın keyfini çıkaranlar yine çocuklar oldu. Başakşehir Nurettin Topçu Caddesi üzerinde sokağa çıkan bir baba ile oğlu kartopu oynadı. Bazı vatandaşların ise aynı cadde üzerinde yolda kalan otomobilleri iterek sürücülere yardım ettiği görüldü.

SARIYER BEYAZA BÜRÜNDÜ

Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle, İstanbul'un birçok ilçesinde olduğu gibi Sarıyer'de de hayat olumsuz etkilendi. Yoğun kar yağışı nedeniyle araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti. Yeşillik alanlar ve kaldırımlar da beyaza büründü. Yayalar, beyaz örtünün kapladığı kaldırımlarda yürümekte zorluk çekti. Ortaya ise kartpostallık görüntüler çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri de vatandaşların mağdur olmaması ve yollarda olumsuz bir durumun yaşanmaması için özellikle ana yollar ve caddelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

ANADOLU YAKASI

Kar yağışı Anadolu Yakası'nda ise Çamlıca, Küçük Çamlıca, Ümraniye, Dudullu, Maltepe Başıbüyük, Çekmeköy ve Sancaktepe civarında etkili oldu. Kaldırımların beyaza büründüğü görüldü. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, 1605 personel, 820 araçla ana arter ve meydanlarda tuzlama yaptı. Çalışmalar kapsamında sabah saatlerinden itibaren buzlanmaya karşı 1324 ton tuz kullanıldı.

KARAYOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

Karayolları Genel Müdürlüğü, kar yağışı nedeniyle bazı yolların ulaşıma kapandığını bildirdi.
    
Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Balıkesir-Akhisar, Bilecik-Bozüyük, Eskişehir-Kütahya (22. Ilıça mevki), Afyonkarahisar-Kütahya (Pusa mevki), Çerkez-Karabük-Samsun yolu (Kemikli rampası) kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
Uzmanlar olumsuz hava koşulları sebebiyle vatandaşların sorun yaşamamaları için araçlarına kış lastiklerini taktırmaları konusunda uyardı.
    
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarının ağırlaşmasıyla sokakta yaşayan 18'i kadın 392 vatandaşı Zeytinburnu Spor Salonunda misafir ediyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV