banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da metro kazası

Metro, Sanayi Mahallesi durağı yakınlarında kaza yaptı

29 Eylül 2014 Pazartesi 15:45
İstanbul'da metro kazası
banner263
İstanbul'da metro kazası
Metro, Sanayi Mahallesi durağı yakınlarında kaza yaptı

Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında kaza meydana geldi. Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı. Demir çubuk yolcunun kalçasını delip geçti. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kaza sırasında metroda olan Ekşi Sözlük yazarı night fury ise kaza anını şöyle anlattı
“Kazanın gerçekleştiği ve bir yaralının olduğu vagonlardan birindeydim. Kaza anını anlatmak gerekirse, metro hafiften
titremeye başladı, çok anormal bir durum olarak görmedik ama bir süre sonra titreme şiddeti epey arttı ve saniyeler içerisinde şu manzara gerçekleşti.

Bu manzaradan hemen sonra metrodaki acil çıkış düğmesine bastık ve sirenler çaldı. Şansımıza metronun her iki tarafında duvar değil de sağ tarafında inşaatın olduğu ve inşaat işçilerin olduğu boş bir alan vardı. Onlardan yardım istedik, kapı açıldı ve çıkmaya başladık. Ambulans istedik ve 30 dakika boyunca ambulans gelmedi ve o adam yaralı bi şekilde yerde yatmaya devam etti. Kazazedelerden biri metroda çalışan işçilere ‘Burada sağlık görevlisi yok mu hiç? başınıza bir şey gelse çağırabileceğiniz herhangi bir kimse?’ dedi ama işçilerin başını öne eğip susması durumun vehametini özetlemeye yetti. Kaza alanından çıkmak için de bu yolu kullandık"
Makinist tarafından kumanda merkezine yapılan "Kaza nedeniyle durmak zorunda kaldım. Yolcuları tahliye edelim" anonsunun ardından tahliye işlemleri başladı. Metro vagonu içinde kalan ve büyük bir panik yaşayan yolcular tahliye edildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi.
Kaza yapan metronun birkaç aydır bakımda olduğu, kazada vagonun raydan çıktığı öne sürülüyor.

HASTANEYE GETİRİLDİ

Metro durağında meydana gelen kazada yaralanan Fatih Çoban adlı yolcu, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bir demirin saplanması sonucu yaralanan 33 yaşındaki Çoban ameliyata alındı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV