banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI

İstanbul hava durumu ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Meteoroloji'nin yaptığı değerlendirmelere göre; İstanbul'da bugün akşam saatlerinden (18.00)'den sonra sağanak yağış bekleniyor.

07 Şubat 2022 Pazartesi 19:08
KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI
banner304
KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI!

İstanbul hava durumu ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Meteoroloji'nin yaptığı değerlendirmelere göre; İstanbul'da bugün akşam saatlerinden (18.00)'den sonra sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan; fırtına beklentisi de mevcut. Fırtınanın hızının saatte 75-85 KM'ye kadar çıkacağı ve Çarşamba/Perşembe günlerine kadar devam edeceği ifade ediliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarılarda bulundu.

Matbaa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege, Doğu Akdeniz ile Antalya, Isparta, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ile Antalya'nın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul için yapılan değerlendirmeye, "Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı" notu düşüldü.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da İstabullulara kritik uyarılarda bulundu. Vali Yerlikaya açıklamasında: "Kıymetli hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre İstanbul'da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Özellikle okullarda, trafikte ve parklarda tedbiri elden bırakmayalım." ifadelerini kullandı.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV