banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Marmara'ya kar geliyor

Pazartesi kar geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecek.

07 Mart 2014 Cuma 16:38
Marmara'ya kar geliyor
banner266
Marmara'ya kar geliyor
Pazartesi kar geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecek.
İstanbul'da sıcaklık 5 derece kadar inecek. Doğu bölgelerle birlikte Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ'da yoğun kar yağışı bekleniyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Yağışların; Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor
ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 44 SANTİMETRE
Uludağ'da, kar kalınlığı 44 santimetre olarak ölçüldü. Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ın oteller bölgesinde kar kalınlığı, bu sabah 44 santimetre olarak kayıtlara geçti.

Hava sıcaklığının gece en düşük sıfırın altında 3, en yüksek 4 derece ölçüldüğü Uludağ'da, yarın akşamdan itibaren kar yağışının başlaması ve 4 gün sürmesi tahmin ediliyor.
ERZURUM'DA YAĞMUR VE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
Erzurum'da gece başlayan yağmur, yerini sabah saatlerinde karla karışık yağmura bıraktı.

Kurak bir kış geçiren Erzurum'da Mart ayında yağmur ve kar yağışı etkili oluyor. Mart ayının ilk günlerinden itibaren Erzurum merkez ve ilçelerine kar ve karla karışık yağmur düşmeye başladı. Günün erken saatlerinde simit ve ekmek fırınlarında çalışan işçiler, kısa kollu iş giysileri ile kar topu oynadı. Kimisi ise kar altında taze çıtır simit yemenin tadını çıkarttı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi, Orta Akdeniz üzerinden gelen yüksek basıncın etkisi altına girdi. Yağışlar önümüzdeki iki günde karla karışık yağmur olarak düşecek. Bölgede Palandöken, Konaklı gibi yüksek kesimlere kar yağacak. Palandöken'de kar kalınlığı 80, Konaklı bölgesinde 100 santimetre olarak ölçüldü. Erzurum'da gece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olarak kaydedildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: KarMarmaraya Kar Geliyor

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV