banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Meteoroloji ayrı ayrı uyardı

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Türkiye, Orta Akdeniz ve Balkanlar'dan gelen yeni soğuk hava sistemlerinin etkisine girecek.

22 Aralık 2017 Cuma 16:48
Meteoroloji ayrı ayrı uyardı
banner312
Meteoroloji ayrı ayrı uyardı! İstanbul, Ankara ve İzmir
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Türkiye, Orta Akdeniz ve Balkanlar'dan gelen yeni soğuk hava sistemlerinin etkisine girecek. Ankara'da pazar günün yerlerin kar tutması bekleniyor. İstanbul'da yüksek yerlerde karla karışık yağmur var. Pazar günü yağış kesilecek. İzmir'de ise yoğun yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yarın Trakya dışında ülke genelinde yağış bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların zamanla Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde önce karla karışık yağmur ardından kar yağışına dönmesi bekleniyor.Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Giresun, Tunceli, Bingöl ile Antalya’nın doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Yozgat ile Antalya’nın doğusunun iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yoğun Kar Yağışları nedeniyle İstanbul-Ankara arasında Bolu civarında, Antalya-Konya arasında Toroslar Mevkiinde ulaşımda aksamalar meydana gelebileceği için dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


Rüzgarın;yarın İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinde güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (30-80 km/sa) şeklinde eseceği bekleniyor.

24.12.2017 Pazar günü, Marmara’nın batısı ve kıyı Ege dışında ülke genelinde görülecek yağışların;kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneyindekarla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Yağışlı sistemin önümüzdeki hafta başı Pazartesi günü Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda etkili olmaya devam ettikten sonra yurdumuzu terk edeceği bekleniyor. Ancak soğuk hava ve gece ayazlarının yurdumuzun iç kesimlerinde hafta ortasına kadar etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk yarısında yurdumuzun iç kesimlerinde azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği diğer yerlerde ise normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Ankara’da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın yarın öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği,Pazar sabahına kadar devam etmesi ve yerde kar örtüsü oluşturacağı bekleniyor. Yağışın kesilmesiyle birlikte haftanın ilk yarısında gece ayazlarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul’da hafta sonu kar yağışı beklenmiyor. Havanın genellikle çok bulutlu ve yağmurlu olacağı, Cumartesi akşam ve gece kentin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur görülebileceği ve yağışın Pazar sabahı kesileceği tahmin ediliyor.

İzmir’de ise bugün ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerine kadar yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışınbu akşam ve gece kuvvetli olacağı ve metrekareye 25-50 kgarasında yağış meydana geleceği tahmin ediliyor" denildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV