banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Meteoroloji'den fırtına uyarısı!

Hafta sonunda kuvvetli lodos fırtınasına dikkat!

28 Ocak 2015 Çarşamba 13:16
Meteoroloji'den fırtına uyarısı!
banner321
Meteoroloji'den fırtına uyarısı!
Hafta sonunda kuvvetli lodos fırtınasına dikkat!

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, Cuma günü öğle saatlerinde Ege Denizi’nde, akşam saatlerinden itibaren Marmara bölgesi ve Kuzey Ege’de rüzgarın hızını arttırarak güney ve güneybatı yönlerden (Kıble ve Lodos) kuvvetli ve fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esecek.


31.01.2015 Cumartesi ve 01.02.2015 Pazar günleri rüzgarın şiddetini arttırarak, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta
Karadeniz’de (60-80 km/saat), Marmara bölgesinde ise yer yer (80-100 km/saat) hızla fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın etkisini azaltarak Salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Kuvvetli lodos fırtınası ve hava sıcaklıklarındaki hissedilir derecedeki artış ile birlikte kar örtüsü bulunan yerlerde kar erimeleri meydana gelebileceği tahmin edilmektedir.

Kar erimeleri, soba ve doğal gaz kaynaklğ baca gazı zehirlenmeleri, kara, hava ve deniz ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, araç ve direklerin devrilmesi ile çatı uçmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV