banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin yer yer gök gürültülü, İstanbul'da ise öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

08 Mart 2017 Çarşamba 10:56
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı
banner311
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin yer yer gök gürültülü, İstanbul'da ise öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Beylikdüzü Tabela


Hava sıcaklığı, Ege ile Marmara'da 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Marmara, Ege ve Batı Akdeniz çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, Muğla çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı, İzmir, Aydın, ve Antalya'nın batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı
Akdeniz ile Eskişehir çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, Muğla çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı, İzmir, Aydın, ve Antalya'nın batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görülmesi öngörülüyor. Hava sıcaklığı, Ege ile Marmara'da 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle güney ve güneydoğu, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ile Batı Akdeniz'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esecek
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışlar, Muğla çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm üzeri), İzmir, Aydın, ve Antalya'nın batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olacak. Şiddetli yağışlarla rüzgarında güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, hortum, yerel dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

EGE BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve
yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışları, Muğla çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm üzeri), İzmir ve Aydın çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olacak.

AKDENİZ BÖLGESİ: Batı kesimleri ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, Antalya'nın batı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere sağanak yağışlı. (18)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, yer yer kuvvetli ve çok kuvvetli olacak. (16)

ADANA: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu. (21)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar batı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak. (16)

ANKARA: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu. (17)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (19)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (7)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu. (18)

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV