banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloj Genel Müdürlüğü, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Akdeniz'in Antalya bölümü, Ege Bölgesi'nin güneyi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

04 Haziran 2015 Perşembe 15:22
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
banner266
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloj Genel Müdürlüğü, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Akdeniz'in Antalya bölümü, Ege Bölgesi'nin güneyi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Yağışların, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat), İç Anadolu'nun kuzey ve batısı (Ankara, Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Kayseri, Çankırı), Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Denizli, Sinop çevreleri ile Erzincan'ın batı ilçeleri, Uşak'ın güney ve doğu ilçeleri, Antalya ve Muğla'nın iç kesimlerinde beklendiğini belirtti.Uyarıda
ayrıca yerel dolu, ani sel, lokal su baskını, kuvvetli rüzgar karşı tedbirli olunması istendi.

Ankara Caddelerini Sel Bastı, Sosyal Medya Sallandı
Ankara'da bastıran yoğun yağmur sonrası caddeler adeta sele dönerken, sosyal medyada Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ti'ye alan paylaşımlar patladı.

Ankara'da şiddetli yağış sonrası sele dönen caddeler sosyal medyanın gündemini belirledi. Kullanıcılar Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yer aldığı komik paylaşımlarla sosyal medyayı salladı.

MELİH GÖKÇEK GÜNDEM OLDU

Ankara'da bir haftadır aralıklarla yağan yağmur bu akşam üstü şiddetini arttırdı. Ancak yağan yağmurdan çok Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ve denize dönen Ankara caddeleri konuşuldu.

CAPSLER PATLADI

Sosyal medyada taraflı tarafsız herkes caddelerde kalan araçların su içindeki sokakları fotoğraflarını paylaştı. Ayrıca Gökçek'i de ti'ye alan internet kullanıcıları bir çok caps yaparak yaşananlarla alay etti.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV