banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sağanak yağmur sel oldu, Bartın'ı denize sürükledi

Metrekareye 73.7 kilogram yağış düşen Bartın'da araçlar denize sürüklendi, cadde ve sokaklardan sel suları nehir gibi aktı.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:42
Sağanak yağmur sel oldu, Bartın'ı denize sürükledi
banner267
Sağanak yağmur sel oldu, Bartın'ı denize sürükledi
Metrekareye 73.7 kilogram yağış düşen Bartın'da araçlar denize sürüklendi, cadde ve sokaklardan sel suları nehir gibi aktı.

Beylikdüzü Audi Servisi

Belediye hoparlöründen yapılan anonslarla halk uyarılıyor. Kurucaşile'den geçen ve denize dökülen dere taştı. İlçe merkezi sular altında. Araçlar Kurucaşile Limanı'na sürüklendi. Liman kıyısındaki tersanede bulunan tekneler de sel sularıyla denize sürüklendi. Sel nedeniyle Bartın-Kurucaşile yolu ulaşıma kapandı. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Kurtarma ekipleri, araçları kurtarmak için çalışma başlattı. Yollarda yağmurun etkisiyle çok sayıda heyelan meydana geldi, ağaç devrildi.

İlçeye bağlı Tekkeönü Köyü'nde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metreye yükseldi. Araç ve tekneler denize sürüklendi. Çok sayıda küçükbaş ve büyükbaş hayvan telef oldu. Amasra'ya bağlı Göçgündemirci Köyü de dere taşması sonucu sel suları altında kaldı. İlçeye bağlı Çakraz tatil beldesi de aynı şekilde sele teslim oldu. Sel sularına teslim olan bu yerlerde halk evlerinde mahsur kaldı. Ayrıca Amasra ilçesi Çakraz'da 3 katlı bir bina sel suları nedeniyle çöktü. Çöken binada kimsenin bulunmadığı belirtildi.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV