banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Trabzon'da horonlu, kolbastılı Gezi Parkı protestosu

Trabzon'da sloganlarla başlayan Gezi Parkı protestosu, horon ve kolbastıyla sona erdi.

08 Haziran 2013 Cumartesi 21:26
Trabzon'da horonlu, kolbastılı Gezi Parkı protestosu
banner304
Trabzon'da horonlu, kolbastılı Gezi Parkı protestosu
Trabzon'da sloganlarla başlayan Gezi Parkı protestosu, horon ve kolbastıyla sona erdi.
Trabzon Taksimle Dayanışma Platformu, Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için protesto eylemi yaptı. Sloganlar eşliğinde başlayan yürüyüş, horon ve kolbastıyla sona erdi.

Gezi Parkı'ndaki eylemcilere destek vermek isteyen yaklaşık bin kişi, öğle saatlerinde PTT binası önünde toplandıktan sonra Maraş Caddesi'nden Atatürk Alanı'na kadar yürüdü. Geniş güvenlik önlemleri alınan güzergahta Türk bayrakları ile yürüyen grup, 'Riv riv Tayyip', 'Bize her yer Taksim her yer direniş', 'Taksim bizim İstanbul bizim', 'AKP mezara, halk iktidara' pankartları taşıdı, 'Hükümet istifa', 'Faşizme karşı omuz omuza', 'Çapulcular burada Ak Parti nerede?', 'Direne direne kazanacağız' sloganları attı.

Üniversiteli bir grup da tencere vE tavalara vurarak gürültü çıkartıp eyleme renk kattı. Atatürk Alanı'nda Atatürk Anıtı önünde konuşan CHP İl Başkanı Yavuz Karan, eylemin siyasi tarafı olmadığını belirterek, "Türkiye için buradayız. Haklı olduğumuz davamızda direneceğiz ve direnmeye devam edeceğiz" dedi.

SLOGANLA BAŞLADI, HORONLA BİTTİ Atatürk Anıtı önünde Nermin Eyüboğlu adındaki yaşlı kadının mikrofona ıslık çalarak eyleme destek vermesi kalabalık tarafından coşkuyla alkışlandı. Konuşmaların ardından horon ve kolbastı ile bir süre devam eden eylem sona erdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV