banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Tuzla'da hortum dehşeti

Tuzla'da akşam saatlerinde sağanak yağışın ardından hortum dehşeti yaşandı.

20 Haziran 2014 Cuma 12:55
Tuzla'da hortum dehşeti
banner299
Tuzla'da hortum dehşeti
Tuzla'da akşam saatlerinde sağanak yağışın ardından hortum dehşeti yaşandı.
backlink yazılım

Tuzla'da denizde görülen dev hortum hızlı bir şekilde karaya ilerledi. Hortum o kadar kuvvetliydi ki önüne ne geldiyse parçaladı geçti. Sahildeki tekneler hortumla birlikte alabora olup bir çoğu suya gömüldü.
LÜKS VİLLALAR HORTUMLA HARABEYE DÖNDÜ

Hortum kıyıya kadar ilerleyip Mercan bölgesindeki villaları adeta harabeye çevirdi. Parklardaki dev ağaçları yerinden söküp metrelerce uzağa fırlatan hortum, bölge sakinlerine büyük korku yaşattı. Evlerin kiremitleri havada uçuşurken,
uçan kiremitler ve parçalar evlerin camlarını paramparça etti. Mahalle sakinleri, "Birden kuvvetli bir şekilde önüne geleni uçurdu. Ağaçları yerinden söktü, kiremitler camları kırdı" diye konuştu.
TEKNEYİ DENİZDEN ALIP SİTENİN HAVUZUNA FIRLATTI

Dev hortum o kadar şiddetliydi ki denizdeki bir tekneyi alarak yaklaşık 100 metre uzaktaki sitenin bahçesindeki havuza fırlattı. En ilginç görüntülerden biri de başka bir sitenin bahçesindeki bir bulaşık makinesinin uzaktaki bir sitenin bahçesine düşmesi oldu. Mahalle sakinleri daha önce böyle bir şey görmediklerini belirterek büyük korku yaşadıklarını söyledi.
O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hortum dehşeti çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde denizde görülen hortum süratli bir şekilde kıyıya ilerliyor. Hortumu çeken vatandaşta diğerleriyle birlikte panik halinde bir restorana sığınıyor.
MARMARA ADASI'NA YILDIRIM DÜŞTÜ

Marmara Adası'nda dün aralıklarla yağan yağmur gece şiddetini artırdı. Güvenlik güçlerine bazı mahallelere yıldırım düştüğü ihbarları gelirken Çınarlı Mahallesi'nde direğe düşen yıldırımdan elektrik trafosu patladı. Bu bölgede oturan bazı vatandaşlar yıldırım düşmesiyle birlikte elektriklerin bir süre kesildiğini, buzdolabı, televizyon ve bilgisayarların zarar gördüğünü söyledi.
CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU

İstanbul'da son günlerde etkili olan sağanak yağış dün doluya döndü. Öğle saatlerinde Şişli, Sarıyer ve Beşiktaş'ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV