banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Tuzla'da izolasyon fabrikasında yangın

Orhanlı Sanayi Bölgesi'nde bir strafor ve lojistik destek merkezi idare ve depo kısmında çıkan yangında 5 kişi zehirlendi.

29 Ağustos 2012 Çarşamba 22:50
Tuzla'da izolasyon fabrikasında yangın
banner229
Tuzla'da izolasyon fabrikasında yangın
Orhanlı Sanayi Bölgesi'nde bir strafor ve lojistik destek merkezi idare ve depo kısmında çıkan yangında 5 kişi zehirlendi.


Tuzla'da Orhanlı Sanayi Bölgesi'nde bir strafor ve lojistik destek merkezi idare ve depo kısmında saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Yaklaşık 10 bin metre kare üzerinde üç katlı binada henüz belirlenemeyen çıkan yangın patlamalar nedeniyle kısa sürede yayıldı.Yangına ilk olarak işçiler müdahale etti. Ancak yetersiz kalınınca durum itfaiyeye bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Orhanlı itfaiye ekibi müdahalede yetersiz kalınca takviye ekip istedi. Alarma geçen İstanbul İtfaiyesi, Orhanlı,Tuzla, Organize Sanayi Bölgesi, Kartal, Sultanbeyli, Yenişehir, Kadıköy, Ümraniye, İstinye, Şişli, Bakırköy, Başakşehir, Kurtköy, Seyrantepe, Gebze itfaiye grupları bölgeye sevk edildi. Tuzla Belediyesi, Pendik Belediyesi, Hamidiye A.Ş.'den ise su tankerleri gönderildi. Yangına 70 araç 220 personel ile müdahale ediyor. Yangının binanın birinci katında devam ettiği ikinci ve üçüncü katlara sıçramasının önlendiği belirtildi. Yangın nedeniyle 2'ü işçi 2'si itfaiye görevlisi 5 kişi dumandan etkilindi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. 1 işçinin ise içeride mahsur kaldığı iddia ediliyor. İtfaiye mahsur kaldığı belirtilen işçiyi kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV