banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ ve Kartalkaya'da mevsimin ilk kar yağışı düştü. Kar kalınlığı 5 santime ulaşırken sıcaklık 6 dereceye kadar düştü.

03 Ekim 2013 Perşembe 11:28
Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı
banner312
Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı
Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ ve Kartalkaya'da mevsimin ilk kar yağışı düştü. Kar kalınlığı 5 santime ulaşırken sıcaklık 6 dereceye kadar düştü.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 2 bin 543 metre yüksekliğindeki Uludağ'ın “Oteller Bölgesi”nde mevsimin ilk kar yağışı başladı. Zirvede, sıfırın altında 1 olarak ölçülen hava sıcaklığının gün içinde 6 derece düşmesi bekleniyor.
Uludağ'da kar yağışının 5 Ekim'e kadar süreceği tahmin ediliyor.
KARTALKAYA’YA MEVSİMİN İLK KARI YAĞDI

Bolu’nun kayak merkezi Kartalkaya’ya mevsimin ilk karı yağdı. Kar kalınlığı 5 santime ulaşırken, kar yağışının iki gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Köroğlu Dağları’nın zirvesindeki 2 bin rakımlı Kartalkaya’ya mevsimin ilk karı düştü. Kent merkezinde hava sıcaklığı 7 dereceye düşerken, aralıklarla yağmur yağışı etkili oluyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye düştüğü Kartalkaya’da ise yağmur yağışının yerini kar aldı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonucu her yer beyaza büründü. Kar kalınlığı 5 santime ulaşırken, kar yağışının cuma ve cumartesi günü de etkili olması bekleniyor.

MUŞ' TA GÖKTEN ÇAMUR YAĞDI

MUŞ'ta toz tabakası, yağan yağmurla birlikte yere çamur olarak düştü. Sürücüler, kirlenen araçlarını temizlemek için çabaladı.Kentte gece yarısı başlayan yağmur tozla birleşince araçların üzeri çamurla kaplandı. Sabah uyandıklarında araçlarının kirlendiğin gören sürücülerin bir kısmı kendi imkanları ile temizlemeye çalışırken, bir bölümü de oto yıkamacıya gitti. Araçlarla birlikte cadde ve sokakların da çamura büründüğünü söyleyen Fikret Alakuş, "Sabah kalktığımda otomobilimin çamur içinde olduğunu gördüm. Hemen hortumu açıp yıkamaya başladım. Yoksa bu şekilde gitmem mümkün değlidi. Hafif çiseleyen yağmur nedeniyle elbisem bile çamur oldu" dedi.

Meteoroloji yetkilileri, toz tabakasının bir süredir atmosferde asılı kalması ve bunların yağmurla birlikte aşağı inmesi sonucu bu durumun yaşandığını belirtti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV