banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Üsküdar'da belediye inşaatında çökme

Üsküdar'da yapımı halen devam eden belediye binası ve kongre merkezi inşaatının istinat duvarı çöktü.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 09:09
Üsküdar'da belediye inşaatında çökme
banner267
Üsküdar'da belediye inşaatında çökme
Üsküdar'da yapımı halen devam eden belediye binası ve kongre merkezi inşaatının istinat duvarı çöktü.

Çökme sonucu meydana gelen toprak kaymasında, iki gecekondu yıkıldı. İstinat duvarının çevresinde bulunan binalar da polis ekipleri tarafından boşaltıldı.
Üsküdar Çavuşdere Caddesi’nde yapımına devam edilen Üsküdar Belediyesi Kongre Merkezi, Şehir Otoparkı, Belediye Binası ve Kapalı Spor Salonu inşaatının istinat duvarı, saat 05.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. İstinat duvarının çökmesi sonucu meydana gelen toprak kaymasında da Zenciler Sokak’ta bulunan ve daha
önceden boşaltılan iki gecekondu yıkıldı.
Gürültüyü duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çökmenin meydana geldiği noktayı güvenlik şeridi ile kapatarak. Çökmenin olduğu inşaat alanının civarındaki binalar da boşaltıldı. Çok sayıda vatandaş, meydana gelen çökme sonrası sokaklarda döküldü.
Büyük Tabela Neon

MÜDAHALE EDİLEMİYOR
Olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri de, halen çökme ve toprak kayması devam ettiği için inşaat alanında hazır bekliyor; müdahalede bulunamıyor. Vatandaşların iddiasına göre ise, içeride insanların olduğu ve yardım istedikleri belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV