banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Van ve Şemdinli'de deprem

Van ve Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 50 dakika arayla 2 deprem meydana geldi.

24 Ağustos 2015 Pazartesi 00:55
Van ve Şemdinli'de deprem
banner266
Van ve Şemdinli'de deprem
Van ve Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 50 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Can ve mal kaybına yolaçmayan depremler hissedildiği bölgelerde kısa süreli endişeye neden oldu.

beylikdüzü oto servis


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki deprem saat 21.44'te meydana geldi. Merkez üssü Şemdinli'nin Anadağ Köyü olan depremin büyüklüğü Richter ölçeğine göre 3.9 olarak kaydedildi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Şemdinli ilçe merkezi ve çevre köylerde de hissedildi.

Van'daki deprem ise saat 22.34'te meydana geldi. Merkez üssü Van Gölü olan ve
Richter ölçeğine göre 2.7 büyüklüğündeki deprem yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremlerde can ve mal kaybı olmadı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV