banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti'nin Rüşvetçi Aday Adayı?

Gürpınar Eski Belediye Başkanı, Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Velittin Küçük'ten 2 ayrı sitede birer daire hediye almakla suçlanan Hakim ilhan Kıyıcı yargı karşısında.Çeteyle suç içeren görüşmeler yaptığı tespit edilen Hâkim İlhan Kıyıcı görevi kötüye kullanmaktan hâkim karşısına çıkıyor...

12 Kasım 2013 Salı 20:37
AK Parti'nin Rüşvetçi Aday Adayı?
banner267

AK Parti'nin
Rüşvetçi Aday Adayı?

Gürpınar Eski Belediye Başkanı,  Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Velittin Küçük'ten 2 ayrı sitede birer daire hediye almakla suçlanan Hakim ilhan Kıyıcı yargı karşısında.Çeteyle suç içeren görüşmeler yaptığı tespit edilen Hâkim İlhan Kıyıcı görevi kötüye kullanmaktan hâkim karşısına çıkıyor...

SUÇ TEŞKİL EDEN GÖRÜŞMELER

Hâkim İlhan Kıyıcı da örgüt lideri olduğu ileri sürülen Okan Arslan'ın telefonları dinlenirken teknik takibe yakalandı. İddianameye göre Kıyıcı ile Okan Arslan arasında tam 94 suç teşkil eden görüşme kaydedildi. İddianamede polisin ekiplerinin Okan Arslan'a ait olduğu düşünülen bir ikâmeti savcılık kararıyla aramaya gittiği, evde bulunan eski hâkim İlhan Kıyıcı'nın kapıyı açtığı, evde de kendisinin oturduğunu söyleyerek arama yapılmasını engellediği de belirtildi. Eski hâkim Kıyıcı ile ilgili iddialar bununla da sınırlı kalmadı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) müfettişlerinin raporlarına göre Kıyıcı, davasına baktığı kişilerden ayakkabı ve parfüm gibi hediyeler alıyordu. Kıyıcı ayrıca Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük'ten 2 ayrı sitede birer daire hediye almakla suçlanıyor.

KIYICI İDDİALARI YALANLADI
Çete suçlamalarının muhatabı olan Eski Büyükçekmece 2. Asliye Mahkemesi hâkimi olan İlhan Kıyıcı iddiaları yalanladı.

Büyük Haber Soruyor!
Rüşvet Daireler Neden Verildi?
Gürpınar Eski Belediye Başkanı ile ilgili hangi dosyalara bakıldı?
Eğer bu dosyalara bakıldı ise yeniden yargılama yapılması gerekmez mi?
Büyükçekmece ve İstanbul Adliyelerinde "Velittin KÜÇÜK" Dosyaları neden yok ediliyor?
Hakim yargı karşısına çıkıyor ve Rüşvet daireleri verenlerle ilgili neden işlem yapılmıyor?

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) müfettişlerinin raporlarına göre Kıyıcı, Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük'ten 2 ayrı sitede birer daire hediye almakla suçlanıyor.

Peki Hakim bile yargı karşısında hesap veriyorken "Velittin Küçük" hakkında neden işlem yapılmıyor?

Belediye başkanları ve iş adamlarının dokunulmazlıkları var mı?
Yargıyı bu kadar baskı altına alan çete ile ilgili neden işlem yapılmıyor?
Velittin KÜÇÜK dosyasına bakan Cumhuriyet Savcıları neden sürgün yedi?
Velittin KÜÇÜK dosyalarına bakılmaması için dosyalar aylarca savcı savcı gezdirildi?

Büyük Haber soruyor sorguluyor….
HSYK Duymasın başlığı ile 11 Temmuz 2012 Çarşamba günü yayınladığımız yazı HSYK yetkilileri. Ahmet HAMSİCİ, İbrahim OKUR'a o tarihlerde ihbar haber olarak ulaştırılmıştı.

 

HSYK DUYMASIN!

Büyükçekmece’de neler oluyor! Büyükçekmece Adliyesi Başta olmak üzere İstanbul Adliyelerinde kimlere neyin karşılığında ücretsiz evler dağıtıldı. Eski Gürpınar Belde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa BAYRAKTAR anlatıyor. Belgeleri ile Büyük Haber farkı ile yayınlıyoruz...

 

Hakim ve Savcılara Ücretsiz Daireler Dağıtıldı!

Mustafa BAYRAKTAR; Bir soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan ve ifadesi görüntülü kaydedilen Eski Gürpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bayraktar’ın ifadesinden bir bölüm yolsuzlukların neden önlenemediğini de gözler önüne seriyor. Bayraktar özetle “Bizi yargılayacak iki kurum vardı. Biri Büyükçekmece Adliyesi. Biri de Kumkapı’daki Bölge İdare Mahkemesi. Her iki kuruma da bedava konutlar verildi. Adalet bilmem ne yapı kooperatifleri kuruldu. 64 daire çıkıyor. Gidip 64 daire için müteahhit buluyorlar. Hakim ve Savcıların yeri, 28 daireyi onlara vereceksin kalanı senin. Tabii katılmayanları tenzih ederim.” diyor.

 

Mustafa BAYRAKTAR’ın Gürpınar da verildiğini söylediği evler S.S. Pınarkule Konut Yapı Kooperatifleri Birliğine bağlı 637 ADA PINARKULE ATA SİTESİ. Büyükçekmece  Adalet  Mahmutbey Apt.  40 Daire - 655 ADA PINARKULE YARGI SİTESİ -İstanbul Yargı  64 Daire olmak üzere kooperatifler tarafından tahsis edildi.

 

YARGI KARARLARINI ETKİLEDİ Mİ!

 

Bu daireler neden ücretsiz dağıtıldı yoksa bazı karanlık eller bazı kirli olayları yargıya taşındıklarında etkilemek için mi bu yapıldı! Eski Gürpınar Belde Belediye Başkanı Velittin KÜÇÜK Hakkında açılan davalara ne oldu! Yargıya intikal eden suçlar ve sonuçları Yargıya müdehale edilerek örtpas mı edildi!

 

Hakim ve Savcıların canı canda VATANDAŞ’ın canı patlıcan mı!

 

Hakim ve Savcılara verilen dairelerden  637 ADA PINARKULE ATA SİTESİ Büyükçekmece Adalet Mahmutbey Apt.  40 daire. Deprem mevzuatına uygun katsayısı dikkat çekiyor. Fakat aynı 637 ada içerisinde diğer binaların kat sayıları arasındaki fark akıllara şu soruyu getiriyor. Sadece bedava verilmesi düşünülmemiş üstüne depremde düşünülmüş. Peki bölgede deprem söylentileri ve insanların bu katları düşürme taleplerini hangi mahkemeler red etti. Kendi canlarına gelince kat sayısı düştü. Emekli Büyükçekmece Zabıt Kâtibi Kooperatif başkanı yapıldı. Hatta yetmedi Mahmutbey apartmanı ismi verilerek ismi tarihe kazındı.Eski Gürpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bayraktar’ın ifadesinde bahsettiği evleri alan Hakim ve Savcıların kuryesi Zabıt Kâtibi’miydi...

Bölgede kurulan Konut Yapı Kooperatifleri Birliklerinin sıkı bir denetimden geçmesi bölgede yapılanların ve olan olayların gün yüzüne çıkmasını sağlayacaktır.

 

“HSYK Duymasın!” başlığı  ile verdiğimiz haberi Hakimler Savcılar Yüksek Kurumu’na müfettiş göndermesi ve konu ile alakalı kapsamlı bir soruşturma yürütülerek kanun karşısında Anayasanın Pozitif Ayrımcılık ilkesine aykırı davranılarak. Anayasa, Kanun ve Yasalara, aykırı hareket edenler hakkında işlem yapmasını haberimizin Basın Kanunu gereği ihbar haber olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu olaylar yüzünden masum kaç insan haksızlığa uğradı. Hepsi belgeleri ile çok yakında Büyük Haber’de.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • ahmet 10 yıl önce yorumlandı

      acil bu olayların gün yüzüne çıkıp hesap sorulması lazım ak partiye büyük iş düşüyor bir partili olarak bu olayları kınıyorum

    • suzan 10 yıl önce yorumlandı

      hsyk başta olmak üzere devlet birimleri bu olaya el atmalı binlerce mağdur vardır yazık değilmi bu halka?

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV