banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alaattin Çakıcı'dan çok sert mektup

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Erdoğan'a yazdığı düşünülen sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı.

06 Ağustos 2014 Çarşamba 18:57
Alaattin Çakıcı'dan çok sert mektup
banner312
Alaattin Çakıcı'dan çok sert mektup
Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Erdoğan'a yazdığı düşünülen sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı.

Büyük Tabela Neon


Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde olan Çakıcı'nın yazdığı mektupta kullandığı sözler "Acaba Başbakan Erdoğan'a mı yazıldı?" yorumlarına neden oldu.

İŞTE O MEKTUP:

"Kamuoyuna saygılarımla

Onur ve şereften nasibini almamış Rizeli rezil yezit kişilikli onursuz. Milletin manevi duygularını istismar eden, dinimizi kullanan, hırsızlığı meşru zeminlere oturtturmuş, güzel ülkemizin bölgelerine göre arap atasözü söyleyerek doğu ve güneydoğu da yörenin kullandığı günlük hayatındaki sözleri zaman zaman kullanıp ümit tacirliği yaparak, bölgelere göre kişilik değiştiren, hırsı için ülkemizin fidanlarını telef ettiren, ruhunu şeytana teslim etmiş, dedeleri Kafkas Musevisi olan vampirin torunu.

Batıda İç Anadolu'da, tüm Karadeniz ve Çukurova bölgesinde, Erzurum yöresinde tek devlet tek bayrak tek millet diyorsun. Bir millet varsa mutlaka adı da vardır. Adını söyleyemediğin milletin devleti de olmaz. Adını söyleyemediğin asil Türk milleti tarihin her devresinde devlet olmuştur. Beynini, duygularını, dini inançlarını sürekli kullandığın bu milletin çöpçüsünden, çobanından ne asil insanlar çıktığını biliyor musun? Senin hafife aldığın, ismini koyamadığın bu milletin hiçbir evladı bu yezitliği unutmaz.

Adamsan beni öldürttür ama sen de adamlık ne gezer, ruhunu şeytana teslim etmiş iblis. Kalp gözü de mühürlenmiş çakma Rizeli yezit. Peygamberimizin evlatlarını iktidar hırsı için katleden yezit mantıklı adam. Adını koyamadığın asil Türk milletini hafife alan insan şeklindeki şeytan. Her yerde dinimizi kullanıyorsun, şeytana değil de Allah'a iman ettiysen vicdanınla hesaplaş.

Bu milleti telef edip yezitlik yapma.

Kamuoyuna saygılarımla

Alaattin Çakıcı"


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • Hddlçimbcz 9 yıl önce yorumlandı

      Adamın dibisin reis

    • Eski mhpli 9 yıl önce yorumlandı

      Adam olaydın mişletine sahip çıkaydın salak

    • sss 9 yıl önce yorumlandı

      alaatin çakıcı sen adam olaydın zaten mafya olmazdın vatana millete hayırlı bi evlat olurdun.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV