banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Çakıcı "Sizi toprağa gömerim" sözünden ifade verdi

Alaattin Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kaçar ve Cezaevi Müdürü Şahin hakkında söylediği "Onları toprağa gömeceğim" sözlerden dolayı ifade verdi.

10 Haziran 2015 Çarşamba 22:32
Çakıcı
banner304
Çakıcı "Sizi toprağa gömerim" sözünden ifade verdi
Alaattin Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kaçar ve Cezaevi Müdürü Şahin hakkında söylediği "Onları toprağa gömeceğim" sözlerden dolayı ifade verdi.


Tekirdağ F Tipi Cezaevinde yatan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar ve Cezaevi Müdürü Mustafa Şahin hakkında söylediği "Onları toprağa gömeceğim" sözlerden dolayı ifade verdi.

Yoğun güvenlik önlemleriyle Tekirdağ Adliyesine getirilen Çakıcı’nın duruşması bir saat sürdü. Tekirdağ 1. Asliye Ceza Mahkemesinde savunmasını yapan Alaattin Çakıcı, sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, "Ben hasta olan annem ile görüşmek istedim ve bana izin verilmedi.
Ben de ’Annem ölürse sizi toprağa gömerim’ dedim. Başsavcı Osman Kaçar ve Cezaevi Müdürü Mustafa Şahin’e söz konusu sözleri söylediğim doğrudur. Benim annem sağdır ancak kendileri azrail ile erken karşılaşmak istiyorsa benim buna bir sözüm yoktur" dedi.

Alaattin Çakıcı’nın Avukatı Mehmet Sinan İnce ise müvekkili Alaattin Çakıcı’nın sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, "Müvekkilim sayın Alaattin Çakıcı, Ankara 44. Asli Ceza Mahkemesindeki duruşmasında söylemiş olduğu sözlerden açılan soruşturma kapsamında mahkemede ifade verdi. Mahkemede verdiği ifadede sözlerinin arkasında durdu. Tüm söylediği sözleri kabul etti. Yalnız bütün Türkiye Cumhuriyeti ve dünya biliyor ki eğer Alaattin Çakıcı istemiş olsaydı şu an o iki şahıs da toprağın altındalardı" ifadelerini kaydetti. Çakıcı, duruşmanın ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Tekirdağ F Tipi Cezaevine götürüldü.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV