banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Ertan Özyiğit: 1 dolar yüzük yapılıyor

CNN Türk'te açıklama yapan Ertan Özyiğit, gizli örgütlerin haberleşirken kullandıkları 1 dolar ile karşılıklı olarak anlaşabilmek için, parayı katlayarak yüzük haline getirdiklerini söyledi.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 16:01
Ertan Özyiğit: 1 dolar yüzük yapılıyor
banner267
Ertan Özyiğit: 1 dolar yüzük yapılıyor
CNN Türk'te açıklama yapan Ertan Özyiğit, gizli örgütlerin haberleşirken kullandıkları 1 dolar ile karşılıklı olarak anlaşabilmek için, parayı katlayarak yüzük haline getirdiklerini söyledi.

Beylikdüzü Audi Servisi

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Gündemi programı konuklarından Ertan Özyiğit konuşmasında gizli örgütlerin haberleşirken kullandıkları 1 dolar ile karşılıklı olarak anlaşabilmek için, parayı katlayarak yüzük haline getirdiklerini belirtti.

1 DOLAR ÖNEMSENMEDİĞİ İÇİN KULLANILIYOR

Özyiğit konuşmasında bu örgütlerin 1 dolar taşımasının sebeplerinden bir tanesinin de dikkat çekmemek olduğunu belirtti. Birinin üzerinden 500-1000 dolar çıksa şüphelenirsiniz, fakat 1 dolar çıktığında çok fazla
önemsemezsiniz dedi. Gizli örgüt üyelerinin haberleşebilmek için 1 dolar ile birlikte sözlü olarakta iletişime geçtiklerini dile getirdi.

İŞTE FETÖ MENSUPLARINDAN ÇIKAN PARALARIN SIRRI

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından örgüt mensuplarına yapılan aramada 1 dolarlar ele geçirildi. Peki, bu 1 dolarlar ne anlama geliyor? Örgüt içinde bir şifre mi yoksa başka bir anlamı mı var?

FETÖ mensuplarından çıkan 1 dolarların sırrını AjansHaber’e değerlendiren Araştırmacı yazar Ertan Özyiğit, “İlluminati 1 doları “Bütün öğretilerin saklandığı büyülü bir kâğıt” olarak tanımlıyor. 1 dolar vatan hainlerinin, yeni düzeni kurmak isteyen maşaların kullandığı bir şifre olabilir. Bir insanın cebinden 1 dolar çıktığı zaman normal karşılayabilirsiniz çünkü 1 doların çok büyük bir değeri yok ama 1 doların sembolik değeri çok yüksektir. Gizli örgütler yalnızca bir parayı göstererek şifrelemezler aynı zamanda bir sembol belirlenir. Dolar üzerindeki harflerin de bu anlamda önemi vardır” dedi.

1 DOLARIN ÖNEMİ NE?

FETÖ mensuplarının 1 doları yüzük haline getirip bu şekilde kendilerini ayırt edebileceğini de ifade eden Özyiğit, “1 dolar içinde Yahudi ve Hristiyan kutsal metinlerinden ögeler ve anlatımlar taşır. İbrani ve Hristiyanlık ögeleri içinde barındıran aynı zamanda illimunati ögeleriyle dolu bir paradır”şeklinde konuştu.

1 DOLAR ‘BÜTÜN ÖĞRETİLERİN SAKLANDIĞI BÜYÜLÜ BİR KAĞIT’ OLARAK TANIMLANIYOR

Örgütün üst düzey isimlerinde bulunan metal paranın yalnızca sembolik bir anlamı var ama kağıt para ABD’nin kurucu babalarının büyülü ve masonik yapılarıyla hazırladıkları kağıt belgedir. Dolayısıyla anlamı farklıdır. Bu sistem aynı zamanda koruyucu bir tılsımdır.
İlluminati 1 doları “Bütün öğretilerin saklandığı büyülü bir kâğıt” olarak tanımlıyor. Diğer dolarların yalnızca sembolik anlamı vardır ama 1 doların böyle bir anlamı var.

“1 DOLARIN ÜZERİNDEKİ SERİ NUMARALARI…”

1 doların diğer dolarlardan tek farkı seri numarasıdır. O seri numaralarının toplanmasıyla cifir sayısıyla nereye ulaşır, bulunan dolarları görmediğimiz için şu an bunu göremiyoruz. Bulunan dolarların hepsinin eski dolarlar olduğunu biliyorum. Eski dolarlarda ‘Tanrı’ya güveniyoruz’ gibi bir yazı yazar, yeni dolarlarda bu ifade yok.

“VATAN HAİNLERİNİN, YENİ DÜZENİ KURMAK İSTEYEN MAŞALARIN KULLANDIĞI BİR ŞİFRE”

1 dolar vatan hainlerinin, yeni düzeni kurmak isteyen maşaların kullandığı bir şifre olabilir. Bir insanın cebinden 1 dolar çıktığı zaman normal karşılayabilirsiniz çünkü 1 doların çok büyük bir değeri yok ama 1 doların sembolik değeri vardır. Gizli örgütler yalnızca bir parayı göstererek şifrelemezler aynı zamanda bir sembol belirlenir. Dolar üzerindeki harflerin de bu anlamda önemi vardır.

“KENDİLERİNİ AYIRT ETMEK İÇİN DOLAR, YÜZÜK HALİNE GETİRİLECEKTİ”

Bu paralar daha sonra kıvırılacak ve yüzük yapılacaktı. 1 dolar kıvırılarak yüzük haline getiriliyor ve üzerinde ‘one’ yazıyor. Bizim kahraman askerlerimiz koluna Türk bayrağı takıyor. Daha sonra kendileriyle bu askerleri ayırt etmek için bu yüzükle anlaşabilirler. Askeri öğrencilerin parmağında yüzük vardır, cemaatçilerin parmağında yüzük vardır.

“1 DOLARIN KULLANILMA NEDENİ ÇOK İYİ BİR ŞİFRELEME VE GİZLENME ARACI OLMASIDIR”

Hasan Sabbah döneminde kağıt para yok ama sikke var. Orada da belirli sikkeler iletişim aracı olarak kullanılıyordu. Bütün tapınak şövalyeleri, Masonik bütün örgütler Hasan Sabbah ekolünden ya da onun akış şemasını kopyalayarak gelmiştir. Padişahın yanındaki yaver Hasan Sabbah’ın adamıydı. Peki Cumhurbaşkanı’nın yaveri kimdi? Aynı ekol devam eder, parayla anlaşmak en kolayıdır. Bu yüzden her şey paranın üzerine kurulur. 100 dolar olsa şüphe çekebilirdi ama 1 dolar herkeste olabilir. 1 dolar aynı zamanda çok iyi bir şifreleme ve gizlenme aracıdır.

    Ertan Özyiğit Kimdir?

    Ertan Özyiğit 1962 yılında Ankara'da dünya'ya gelmiştir. Eğitimini ekonomi üzerine tamamlayarak çeşitli görevler almıştır. Türkiye'de resmi danışmanlıklar yapmasının yanı sıra sahip olduğu reklam ajansında bütçe yönetim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Ayrıca Uluslararası Stratejik İletişim Ajansı (USIA) başkanıdır. Türkiye'de ve dünyada çeşitli panellerde hem moderatörlük hem de yorumculuk yapmıştır.

    Yaptığı araştırmalarla tanınan Özyiğit İllüminati ve Yahudilik üzerine çeşitli tezler hazırlamıştır. Katıldığı programlarda araştırmalarını anlatarak sıkça gündeme gelen Özyiğit'in teorileri çoğu kişi tarafından kurgusal olarak algılanmaktadır. Özellikle " Dünya'yı yöneten 13 kişilik bir konsey var bu konseyin üyelerinden biri dünya dışı bir varlık" iddialarıyla büyük bir tartışma konusu başlatmıştır.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV