banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

FETÖ ablaları hâlâ faal

FETÖ’nün yargı ayağına ilişkin soruşturmada ifade veren bir hakim gizli tanık oldu.

09 Aralık 2016 Cuma 06:46
FETÖ ablaları hâlâ faal
banner299
FETÖ ablaları hâlâ faal

FETÖ’nün yargı ayağına ilişkin soruşturmada ifade veren bir hakim gizli tanık oldu.

Beylikdüzü Klima Servisi

Örgütün, çözülmeyi engellemek amacıyla tutuklu üyelerinin ailelerini ziyaret için ekipler kurduğunu söyleyen ‘'Sinop'' şu itiraflarda bulundu: “2011 yılından sonra yapılan hakim-savcı sınavlarında ve özellikle avukatlıktan mesleğe geçiş sınavı dönemlerinde örgüt üyelerinin Ankara'daki bazı villalarda toplandığını biliyorum.”

ABLALAR ZİYARET TURUNDA

“Örgüt mensubu hakim-savcılardan bir hayli itirafçı çıkıyor. Örgüt bu durumu önlemek için şu an alanda aktif bir şekilde ablaları kullanmakta. Tutuklu hakim ve savcı eşleriyle görüşen bu ablalar, itirafta bulunulmaması halinde her türlü maddi desteğin sağlanacağını söylüyor. Aileleri dolaşan Ü.S. halen Yargıtay'da görevli. Bu şekilde örgütün direncini bir arada tutmak istiyorlar. ”


beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV